info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kuzulu Kapaklı Halkına Teşekkür Etti

İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı’ndan, Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı’nın hayatından önemli bir yer edindiğini ifade etti.

VALİ YARDIMCISI OLDU
 
2013 Kaymakamlar Yaz Kararnamesi ile Kastamonu’nun Abana İlçesi Kaymakamlığından Kapaklı’ya Kurucu Kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu,ilçe merkezinde bir yıllık görevinin ardındanİçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atandı.
 
“MÜSTAKİL BİNAYA GEÇTİK”
 
Kapaklı’yı ve halkını çok sevdiğini kaydeden Kuzulu “ Göreve geldiğimizde Kapaklı Kaymakamlığına ait bir yer bulunmuyordu. Bir yıl boyunca  Belediye Binası’nın 8 ve 9’uncu katlarında hizmet vermeye gayret ettik. Kapaklı Kurucu Kaymakamı olarak görev yaptığım sürede beni bağrına basan ilçe halkına çok teşekkür ediyorum. Kapaklı’nın, meslek hayatımda unutamayacağım bir yeri olmuştur. Gerçekten Kapaklı’yı unutmam mümkün değildir. Görev sürem içinde yaptığım en önemli çalışma ise Kaymakamlığın Belediye binasından ayrılıp müstakil bir binaya geçmesi oldu” diye konuştu.
 
“YENİ BİRİMLER GELİYOR”
 
Kapaklı Kaymakamlık binasında bulunan kurumların hizmet vermeye devam ettiğini kaydeden Kuzulu “ Nüfus Müdürlüğümüz, İçişleri Bakanlığımızca Ankara’dan gönderilecek olan ekip tarafından altyapı sisteminin kurulmasını bekliyor. Altyapı sistemi hazır olur olmaz, İlçe Nüfus Müdürlüğümüz yeni binada hizmet vermeye başlayacak. Kadastro ve Tapu Müdürlüğümüz ise Kurban Bayramı sonrasında yeni binada hizmet vermeye başlayacak.  Bu birimlerimizin mobilyalarının alınması ve yeni yerlerine yerleştirilmesi Kurban Bayramı’nı bulur. Diğer birimlerimiz ise yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı” dedi.