info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Madde Bağımlısı Şahıs Parfüm Döktüğü Evini Ateşe Verdi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs, dağıttığı evini parfüm dökerek ateşe verdi.

Olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Emlak Konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olan Seçkin U. (30), girdiği bunalım sonucu önce evindeki eşyaları kırdı, döktü daha sonra eve döktüğü parfümü ateşe vererek evi yaktı. Daha önceden de uyuşturucu tedavisi gördüğü iddia edilen Seçkin U. apartman sakinlerine korkulu anlar yaşattı. Apartmanın 4. katından dumanların çıktığını gören apartman sakinleri hemen itfaiye ye haber verdi. Olay yerine itfaiye ekiplerinin yanı sıra polis ve 112 sağlık ekipleri de sevk edildi. Yangın mahalline gelen itfaiye ekipleri apartmanın içindeki yoğun duman nedeniyle binaya dış kısmından merdiven yardımıyla girebildi. 
 
Güçlükle müdahale edilen yangında, alevler içinde kalan evin üst katındaki dairede oturan ve yeni beyin ameliyatı geçiren Hayrunnisa Tosun’un (69) kurtarılmasını isteyen kızı Belma Tosun (48) dumandan etkilenerek 112 ambulansında tedavi edildi.
 
OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
 
Oğlunun daha önce de tedavi gördüğünü ifade eden Anne Saffet U., "Oğlum daha önceden de çok kez tedavi gördü ama bir türlü kendini kurtaramadı. Devamlı olarak şiddet gösterdi. Başa çıkamayarak evden ayrılıp kiraya çıktım, elimden bir şey gelmiyor ben davacıyım" dedi.
Yangında ev kullanılmaz hale gelirken apartman sakinleri duman saran apartmana bir süre giremedi. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından polis ve itfaiye ekipleri yaptıkları incelemenin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.