info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mahalleyi Havaya Uçuracaktı

2 TL lik Vana İçin Az Daha Mahalleyi Havaya Uçuracaktı

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında bir kişi kapanmış özel hastane binasının doğal gaz vanasını çalmak isterken boruyu kesince doğalgaz kaçağı meydana geldi. Paniğe kapılan hırsız vanayı çalamadan kaçarken, olayı gören bir kişi binanın yanına gelerek yaklaştığında gaz kaçağının olduğunu fark etti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak gaz kaçağı doğalgaz şirketi personeli tarafından kontrol altına alındı. Olayın fark edilmesi olası bir facianın önüne geçilmesine neden oldu. Vatandaşlar, "fark edilmemiş olsaydı mahalle havaya uçacaktı" dedi.

Çorlu da Kazımiye Mahallesi Emir Sokak ta 4 yıl önce kapanan ve atıl vaziyette bulunan özel hastane binasının dışında bulunan doğalgaz vanasını çalmak isteyen kimliği tespit edilemeyen hırsız az daha mahalleyi havaya uçuracaktı.

Hurdacılarda 2-3 TL ye satılan doğalgaz vanasını güpe gündüz çalmak isteyen hırsız binanın doğalgaz vanasını sökmeye çalıştı. Bu esnada yanlışlıkla boruyu kesen hırsız gaz kaçağı meydana gelmesi sonucu paniğe kapılarak kaçtı.

Mahallede evinin balkonunda oturan bir kişide tesisatçı kılığında hastanenin bahçesinden bir kişinin kaçtığını gördü. Hastane bahçesine giden kişi doğal gaz vanasının çalınmak istendiğini ve doğalgaz kaçağı olduğunu görmesi üzerine hemen polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak doğal gaz şirketine haber verdi. Şirket personelinin gazı kesmesinin ardından doğal gaz vanasının çalınmak istendiği anlaşıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hırsızın kimliğinin belirlenmesi için MOBESE kayıtları incelemeye alındı. Olayın fark edilmesi olası bir facianın önüne geçilmesine neden oldu.