info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Makineye Elini Kaptıran İşçinin 4 Parmağı Koptu

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde, sol elini sünger kesme makinesine kaptıran işçi 20 yaşındaki Yakup Erdoğan ın 4 parmağı koptu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde, sol elini sünger kesme makinesine kaptıran işçi 20 yaşındaki Yakup Erdoğan'ın 4 parmağı koptu. Kopan parmaklar, Erdoğan'ın ardından hastaneye götürüldü. Erdoğan, parmakların yerine dikilmesi için İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edildi. 

 
Olay, bugün saat 17. 00 sıralarında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yalıtım malzemesi üreten Sanifom adlı sünger fabrikasında meydana geldi. İşçilerden Yakup Erdoğan, kesim yaptığı sırada bir anlık dikkatsizliği sonucu sol elini sünger kesme makinesinin bıçağına kaptırdı. 4 parmak yerinden koparken, Yakup Erdoğan ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kopan parmaklar ise onun hemen ardından buz kalıpları ile birlikte hastaneye götürüldü. 
 
Burada ilk müdahalesi yapılan Erdoğan, ardından parmakların yerine dikilmesi için daha donanımlı olan İstanbul'daki Özel Vatan Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili jandarmanın başlattığı soruşturma ise sürüyor.