info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mali Müşavirler ve ÇTSO Fikir Alışverişi Yaptı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri ve personeli, Çerkezköy Kapaklı ve Saray’da bulunan Mali Müşavirlerle birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın beraberinde yönetim kurulu üyeleri, mali müşavirler ile oda personelinin katıldığı toplantı gerçekleştirildi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, düzenlenen toplantının geleneksel hale gelmesini arzu ettiklerini söyledi. Oda paydaşları olan mali müşavirlerin ÇTSO üyeleri ile oda arasındaki en güçlü köprülerden olduğunu söyleyen Kozuva, "Sizlerle kurulun iyi iletişimi üyelerimize daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmamızı sağlayacaktır. Yönetimi geldiğimizden bu yana yapmayı planladığımız önemli işlerden birisi de siz değerli paydaşlarımızla aramızdaki bağları kuvvetlendirecek organizasyonlar düzenlemekti. Bu toplantı, geç kalınmış bir buluşma olmasına rağmen üyelerimize hizmet için atılmış önemli bir adım olarak nitelendiriyorum. Bugün sizlerle buluşmanın ve fikir alışverişinde bulunacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu. 
 
ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, programın devamında odanın çalışmalarını anlattı. Odanın yüzde 15’inin sanayici, yüzde 85’inin ise ticaret erbabı olduğunu söyleyen Hakan Gel, "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda akreditasyona geçişle beraber üyeler, profesyonel biçimde, yüksek kalitede hizmet sunabilen ve bunun belirli periyotlarla denetlediği bir odanın üyesi olacaktır. Odamız kapasite ve yeterliliğini artırarak üyelerine sunduğu hizmet kalitesini iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Üyelerimiz sadece kamusal hizmetlerden değil, bilgi, danışmanlık ve destek hizmetlerinden de yararlanabilir hale gelecektir. Üyeleri ve paydaşları için sürekli çözüm odaklı olmak, hedefi ve müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışmalarımıza devam etmekte sizlerin desteklerini bekliyoruz" dedi. 
 
Programın devamında ise mali müşavirler ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.