info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Elmalı Mahallesi’ndeki Köy Pazarı Açılışına Katıldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Elmalı Mahallesi’ndeki Köy Pazarı Açılışına Katıldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yanı sıra açılışta; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyesi Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Malkara merkezi ile Elmalı Mahallesi civar mahallerinden gelen vatandaşlar ve Elmalı Mahallesi sakinleri yer aldı.
 
 
Gerçekleştirilen açılışta Elmalı Mahallesi sakinlerinin tarlalarında ve bahçelerinde yetiştirip evlerinde hazırladıkları salça, ıhlamur, ceviz, baklagil çeşitleri, bal, nohut, tarhana, reçel, marmelat, keçi ve koyun peyniri gibi doğal ürünler satışa sunuldu. Ayrıca köy pazarının 15 günde bir Elmalı Mahallesi’nde kurulacağı açıklandı.
Malkara’da kırsal turizmi geliştirme projesi kapsamında Sarıpolat Mahallesi köy pazarının ardından ikinci açılış olan Elmalı Mahallesi köy pazarı açılışında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurga, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ve Elmalı Mahallesi Muhtarı Hasan Çinko konuşmalarını yaptılar.
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da köy pazarı açılışının Malkara’ya ve Elmalı Mahallesi’ne hayırlı olmasını dilerken, yapılan konuşmaların ardından köy pazarı açılışına katılan misafirlere ikramlarda bulunuldu.
Kaynak : Murat Ürtekin