info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi nden Kıyafet Toplama Kampanyası

Tekirdağ ın Malkara ilçe Belediyesi tarafından Gelin Beraber Hayatlara Renk Katalım sloganı ile kıyafet toplama kampanyası başlatıldı.

Malkara Belediyesi’nce ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımında bulunabilme amacı ile “Gelin Beraber Hayatlara Renk Katalım” sloganı altında kıyafet toplama kampanyası başlatıldı. Gerçekleşen bu kampanya ile giyilmeyen, kullanılabilecek, temiz yıpranmamış kıyafetler, Malkara Belediyesi yetkilileri tarafından alınarak TOGEM aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere verilecek. 
 
Malkara Belediyesi yetkilileri " 'Gelin Beraber Hayatlara Renk Katalım' sloganı altında kıyafet toplama kampanyası başlatıldığı belirtilerek vatandaşlarımızın evlerinizde giymedikleri kullanılabilecek temiz yıpranmamış kıyafetleri atmayıp ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için Malkara Belediyesine ait 427 07 30 numaralı telefonları arayıp yetkililere bildirsinler. Yetkililerce bu kıyafetler vatandaşlarımızın evlerinden alınıp TOGEM aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır" açıklamasında bulundu.