info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyespordan Yeni Trasferlerin İmza Töreni

Malkara Belediyespor Yeni Transferleriyle Basın Karşısında İmza Töreni Gerçekleştirdi.

2014-2015 Futbol Sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde Bölgesel Amatör Lig hedefiyle mücadele eden Malkara Belediyespor'un sezon arasında kadrosuna dâhil ettiği üç futbolcu ve kulüp yönetimi arasında 4 Şubat 2015 Çarşamba günü saat 16.30'da Belediye Meclis Odasında toplu imza töreni gerçekleştirildi.
 
 
Gerçekleştirilen imza törenine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, Malkara Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Bülent Daşdan, futbolcular ve basın mensupları katıldı.
 
Sporun her branşında gerek Malkara Belediyespor gerekse ilçede faaliyette olan diğer amatör spor kulüpleri için maddi ve manevi desteğini esirgemeyip, kulüplerin yanında olan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul futbolcularla yapılan imza töreni sonrasında yapmış olduğu açıklamada; “Sezonun ilk yarısında bütün taraftarlarımız ve bütün Trakya gördü ki şampiyonluğa oynayan bir Malkara Belediyespor vardı. Bütün Malkara için önemli olan bu sezonun ikinci yarısında da kaldığımız yerden hedefe ulaşmak için tüm çabamızla mücadele edeceğiz. Güçlü olan kadromuzu üç futbolcumuzla daha da güçlendirdik ve bu futbolcularımızla toplu olarak sözleşme imzalayıp, basınımızın karşısında imza töreni gerçekleştirdik.
 
 
Malkara Belediyespor’un teknik ekibine ve futbolcularına güvenimiz sonsuz. Bütün Malkara sadece Bölgesel Amatör Lig hedefine kilitlendik. Malkaralı hemşerilerimize de çok güveniyoruz. Gerek iç sahada gerekse dış sahalarda bu sezon oynadığımız maçlarda her zaman yanımızda oldup takımlarını desteklediler. Bundan da eminim ki, taraftarlarımız ilerleyen haftalarda da takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Bu ilçenin anlı şanlı yeşil siyahlı takımı başarıdan başarıya koşmaya devam edecek. Malkara’yı hep beraber en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek düşüncelerini belirtti.
 
 
Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin ikinci yarısında Malkara Belediyespor formasını gururla giyip, formayı başarıyla terletmeleri için transfer edilen futbolcuların isimleri ve oynadıkları mevkiler ise şu şekilde;
1985 doğumlu Erdal Yıldız Bağcılarspor’da Bölgesel Amatör Lig deneyimi yaşamış bir isim. Forvet mevkiinde oynayan futbolcu bu sezonun devre arasında İstanbul takımı Güneşlispor’dan transfer edildi.
1991 doğumlu olan ve forvet ile sol açık mevkiilerinde oynayan Perekeme Mackeens Oyadonghan Patnos Gençlikspor’da forma giyip Bölgesel Amatör Lig deneyimi yaşadı. Nijaryalı futbolcu Sarayönü Belediyespor ve İstanbul Beylikdüzüspor gibi takımların da formasını giydi.
 
 
İstanbulspor takımının altyapısından yetişip bu takımla TFF 3. Ligde futbol oynama şansı yakalayan 1990 doğumlu Sezer Akyalın orta sahada oynuyor. Kuştepespor, Bağcılarspor, Vefaspor ile Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verip, Centone Karagümrükspor ve Alibeyköyspor da futbol oynadı. Sezer son olarak Ortaköyspor’da formasını giydi ve bu kulüpten transfer edildi.
Kaynak : Murat Ürtekin