info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara daki Kazada Araç Şarampole Yuvarlandı

Edirne nin Keşan İlçesi nde askerlik yapan kardeşini ziyaret eden 23 yaşındaki Murat Dağ, dönüş yolunda Tekirdağ ın Malkara İlçesi nde kaza yaptı.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde askerlik yapan kardeşini ziyaret eden 23 yaşındaki Murat Dağ, dönüş yolunda Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde kaza yaptı. Kontrolden çıkıp şarampole devrilen hafif ticari araçtaki Dağ ile yanındaki 26 yaşındaki İsmail Aldemir yaralandı.
 
Ankara'da oturan Murat Dağ, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde asker olan kardeşini ziyaret etti. Daha sonra Ankara'ya dönmek için yola çıkan sürücü Dağ, Malkara İlçesi girişinde yönetimindeki 06 HZC 42 plakalı hafif ticari aracın direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan araç, şarampole devrildi. Kazada hurdaya dönen aracın sürücüsü Dağ ile yanındaki arkadaşı 26 yaşındaki İsmail Aldemir yaralandı.
 
Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi olmayan Murat Dağ ile İsmail Aldemir ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturma sürüyor.