info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara İlçe Jandarma Komutanına Veda Yemeği Düzenlendi

Tekirdağ’a bağlı Malkara Kaymakamlığı tarafından, tayini çıktığı için Malkara’dan ayrılacak olan İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Sedat Akbıyık onuruna veda yemeği düzenlendi.

Malkara’da 17 Ağustos 2010 tarihinde göreve başlayan ve 4 yıldır görevde bulunan İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Sedat Akbıyık’ın veda yemeğine, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Cumhuriyet Başsavcısı Can Tuncay, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ile Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Dernek Başkanları, muhtarlar ve daire müdürleri katıldı.
Programda konuşan Kaymakam Mahmut Halal, "İlçemizde 4 yıldır hizmet vermekte olan Jandarma Komutanımız Sedat Binbaşıyı uğurlamak için buradayız. Bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı görevler diliyorum" dedi. 
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, Akbıyık ile çalışma fırsatı bulduğunu ifade ederek, "Malkara’ya harcadığı emek için sizlerin huzurunuzda Sedat Komutanıma tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde ve görev yerinde kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kaydetti. 
Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Mahmut Halal, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Malkara Ziraat Odası Başkanı Saim Özden, Karaidemir Su Birliği Başkanı Şerif Özgür, Ahmetpaşa Su Birliği Başkanı Mustafa Gündüz, Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Malkara Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fahrettin Kazan ve Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, görevi süresince Malkara’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Akbıyık’a plaket takdim etti. 
Plaket takdiminin sonrasında İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Sedat Akbıyık, "Burada olmanız bana olan sevginizi kanıtlıyor ve sevildiğimi anlıyorum. Bu benim için çok güzel bir şey. 4 yıl boyunca güzel çalışmalar yaptık. Eğer bir hatamız olduysa hepinizden af diliyorum. Her şeyden önce hakkınızı helal edin. Burada olmayanlara, belki davet gitmemiş olabilir, buraya gelemeyen, imkanı olamayanlara da selamlarımı iletirseniz sevinirim. Onlar da haklarını helal etsinler. Ben Malkara’dan çok memnun ayrılıyorum. Telefonum ve kapım Malkaralılara her zaman açık" dedi.