info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Moderm Yollarınla Buluşmaya Devam Ediyor

Malkara Moderm Yollarınla Buluşmaya Devam Ediyor

Malkara’da kanalizasyon, içme suyu ve diğer alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların yeniden ve daha modern haliyle Malkaralıların hizmetine sunulması amacıyla yapılan yol yapım çalışmaları hız kesmeden hummalı bir şekilde devam ediyor.
 
 
Ana arterlerde kalan yollar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi’nin koordinasyonunda, yan yollar ise Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile yüklenici firma Güngör İnşaat Taah. ve Mühendislik tarafından bir bir yapılıyor.
Cumhuriyet Caddesi, Malkara Devlet Hastanesi civarındaki yollar ve Namık Kemal Caddesi’nin ardından ana arterlerden olan Atatürk Bulvarı ve Kurtuluş Caddesi’ndeki sıcak asfalt kaplama çalışmaları da tamamlandı. Son olarak 4 Kasım 2015 Çarşamba günü Kızılay Malkara Şubesi önüne kadar Kurtuluş Caddesi’nin asfalt kaplama çalışması yapılırken, en yakın zamanda da Atatürk Bulvarı’nın otogar üstünde kalan kısmında ve Kurtuluş Caddesi’nin asfalt yapılan yerlerinde çizgi çalışması yapılarak yollar modern bir şekilde Malkaralıların hizmetine sunulacak.
 
 
 
 
Malkara'nın cadde ve sokaklarında sürdürülen kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmaları da aralıksız olarak yapılıyor. Her zaman insan odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket eden Malkara Belediyesi tarafından yapılan parke taş yol yapım inşaatı çalışmalarında en son Hacıevhat Mahallesi Eski Keşan Yolu Sokak, Donatım Sokak, Gerçem Sokak, Vezirhan Sokak, Değirmen Sokak, Yeni Mahalle Sardunya Sokak, Barış Sokak, Bayrak Sokak, Gazibey Mahallesi Hacı İlbey İlkokulu Geçidi Sokak, Zülfikar Ağa Caddesi’nin Uzunköprü Caddesi ve Gerçem Sokak ile birleştiği kısım, Üçler Sokağı’nın Vezirhan Sokak ve Kır Sokak ile birleştiği kısımda vatandaşların mağdur olmamaları açısından yollar modern ve Malkara’ya yakışır bir hale getirildi. Çalışmalar Hacıevhat Mahallesi’nde 24 evlerin yer aldığı Deste Sokak’ta devam etmekte olup, Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı program dâhilinde TESKİ tarafından su inşaatı yüzde yüz tamamlanan yerlerde yol yapım çalışmaları yapılmaya devam edecektir. 
 
 
 
 
Ayrıca tüm yolların bordür arkalarına parsel mülkiyet sınırlarının elverdiği ölçüde yaya kaldırımları yapılacaktır.
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili olarak; “İlçemizde uzun yıllardır kanayan bir yara olan yol problemlerini bir bir ortadan kaldırmak için çaba sarf ediyoruz ve tahrip durumda olan yolları aralıksız teker teker yeniliyoruz. Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollara uzun yıllardır sabreden, bu yolların çilesini çeken Malkara halkına sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Kaynak : Murat Ürtekin