info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Osb Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin Protokolü İmzalandı

Malkara Osb Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin Protokolü İmzalandı

31 Temmuz 2015 Cuma günü saat 12.00’de Tekirdağ Kalkınma Ajansı binasında Malkara Belediye Başkanı Malkara OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ulaş Yurdakul ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Şahin arasında Malkara Organize Sanayi Bölgesi Atık Su Arıtma Tesisi projesinin protokolü imzalandı.
Gerçekleştirilen imza töreninde; Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Malkara OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Ümran Bilgin, Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Taner Turna da yer aldı.
Malkara Belediye Başkanı Malkara OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ulaş Yurdakul, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Malkara OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Ümran Bilgin ve Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Taner Turna yapmış oldukları ortak açıklamada;” Malkara Organize Sanayi Bölgesi atık su arıtma tesisi yapımı işiyle ilgili Trakya Kalkınma Ajansına daha önceden projemizi sunduk ve onaylandı.
 
 
Bütçenin belli bir kısmı, yaklaşık % 52’lik kısmı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından, % 48’lik kısmı bizim tarafımızdan karşılanacak. Yaklaşık 1 milyon 200 bin lira gibi toplam rakam var. 1000 m3 / günlük atık su arıtma tesisi projesidir. Proje süresi 12 aydır ve bu süre içerisinde üretime geçirmeyi hedefliyoruz. Girişimci ve çalışanlara hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.
Kaynak : Murat Ürtekin