info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara’da Kamuya Yararlı İşte Ücretsiz Çalıştırılmaya İlişkin İşbirliği Protokolü İmzalandı

Malkara’da Kamuya Yararlı İşte Ücretsiz Çalıştırılmaya İlişkin İşbirliği Protokolü İmzalandı

Malkara Belediyesi ile Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı arasında kamuya yararlı işte ücretsiz çalıştırılmaya ilişkin işbirliği protokolü 18 Aralık 2015 Cuma günü saat 10.00'da Başkanlık makamında imzalandı.
Mahkemeler tarafından toplum yararına kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılma tedbiri olan hükümlülerin çalıştırılmasına yönelik imzalanan protokol, Malkara Belediyesi Başkan Vekili Hikmet Altuğ ve Denetim Serbestlik Müdürlüğü adına öğretmen Hasan Karadağ arasında imza altına alındı.
 
İmzalanan protokol programında Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Memuru Metin Zöngür de yer alırken, Denetimli Serbestlik Yasası uyarınca cezaevinden çıkan hükümlüler imzalanan protokolün ardından kamu yararına ücretsiz olarak hizmet vermeye başlayacak.
 
İmza altına alınan protokol 31 Aralık 2016 günü dâhil olmak üzere bir yıllığına yapılmış olup, protokol ile ilgili her iki taraf da olumsuz bir değerlendirme yapmadığı sürece her seferinde anlaşma otomatik olarak bir yıl uzatılmış sayılacaktır.
Kaynak : Murat Ürtekin