info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkaralı Çiftçiler Karaevli Tarım Fuarında

Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Projesi’nin (ÖÇP) ortaklaşa düzenlediği Tarım ve Tekonoloji Günleri 2013 Fuarı Tekirdağ / Karaevli köyünde yapıldı.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Miletvekili Özlem Yemişçi, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tarım İl Müdürü Cevdet Soyak ile il protokolünün de ziyaret ettiği fuar’a Malkara Önder Çiftçi ve Danışmanlık Derneği üyeleri de katılarak incelemelerde bulundular.

TARIMDA SON YENİLİKLER
 
Tarımsal üretimi geliştirme, tarım makineleri, alet ve ekipmanları, ekim, ilaçlama, gübreleme ve sulama sistemleri, seracılık, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, bioenerji gibi konularda ürünlerin sergilendiği fuarla ilgili açıklamada bulunan Malkara Önder Çiftçi Derneği Başkanı Ayhan Uzun; “Türk Tarım ve Çiftçisi için çalışan bir çiftçi örgütü olan Önder Çiftçi Projesi, yenilikçi bilgilerin çiftçilerimize ulaştırılarak verim ve gelir kayıplarının ortadan kalkmasına öncülük etmektedir, dedi. Fuara katılım ile ilçemizden gelen çiftçilerimizin Tarım, Gıda ve Hayvancılık gibi konulardaki yeni teknolojileri yerinde görüp tanımalarının sağlandığını belirtti. 
 
MALKARA ve TEKİRDAĞLI ÜRETİCİLER KATILDI 
 
DLG- ÖÇP Tarım ve Tekonoloji Günleri 2013 Fuarına Malkara’dan, Önder Çiftçi Derneği Başkanı Ayhan Uzun, Tekirdağ DSYB Başkanı fiaban Aytaç, Önder Çiftçi Derneği Tarım Danışmanları Berkay Aycan Pınarcı ve Ayşe Nur Güzel, Önder Taşkın, Dursun Eker, Hüseyin Turhallı, Sait Peker, Muammer Gül, Oktay Eker ile Tarım Kuruluşları Başkan ve yöneticileri ile Malkara ve Tekirdağlı üreticiler katıldı.