info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara’nın Cadde ve Sokakları Yapılmaya Başlandı

Malkara’nın Cadde ve Sokakları Yapılmaya Başlandı

Malkara'nın Cadde ve Sokaklarına Kilitli Beton Parke Taş, Beton Bordür, Beton Yağmur Oluğu ve Perdahlı Kaldırım İşi protokolünün 17 Nisan 2015 tarihinde imzalanmasının ardından Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile yüklenici firma Güngör İnşaat Taah. ve Mühendislik tarafından ilk çalışma Camiatik Mahallesi, Filiz Sokak üzerinde başladı.
 
 
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Göreve gelmeden önce Malkara’nın en büyük sorunu olan yol sorununun bilincindeydik ve göreve geldikten sonra insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla önce geçici çözümlerle ilk çalışmalarımızı yapmıştık. 27 Mart 2015’te Malkara'nın Cadde ve Sokaklarına Kilitli Beton Parke Taş, Beton Bordür, Beton Yağmur Oluğu ve Perdahlı Kaldırım İşi ihalesini ve 17 Nisan 2015’te ise bu işin protokolünü imzaladık.
 
 
 
Bundan sonra geçici çözümün yerine kalıcı bir çalışma evresindeyiz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı program dâhilinde ilk yol inşaatımız Filiz Sokak’tan başladı. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları açısından yeni parke yol yapım çalışmalarına program dâhilinde hızla devam edeceğiz” dedi.
 
 
Kaynak : Murat Ürtekin