info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkaraspor: 3 - 0:Yeniçiftlik Belediyespor

2013 - 2014 sezonu Tekirdağ U-15 Ligi (A) Grubu 1. hafta maçında Malkaraspor, Malkara 14 Kasım Stadı’nda Yeniçiftlik Belediyespor ile karşılaştı.

Levent Buğra Vartemel, Selim Esen ve Süleyman Ekinci hakem üçlüsünün yönettiği müsabaka Malkaraspor'un (3 – 0) üstünlüğüyle sona erdi.
 
 
Yeşil – Siyahlıların gollerini Melih Kuş (2) ve BerkaySavran kaydetti.Bu sonuçla Malkaraspor U - 15 takımı puan hanesine 3 puanı yazdırıp, lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.
 
Malkara Belediye Başkan Yardımcısı ve Malkaraspor KulüpBaşkanı Hasan Eğilmez, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, MalkarasporAsbaşkanı Uğur Şimşek ve Malkaraspor Genel Kaptanı Ahmet Pehlivanoğlu ileMalkaralı birçok sporsever müsabakayı izleyenler arasında yer aldı.
 
GENÇLERİMİZ BİZİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR
 
 
Malkaraspor Kulüp Başkanı Hasan Eğilmez maç sonrası yaptığı açıklamada; “Öncelikle gençlerimiz bizi gururlandırmaya devam ediyor. Takımımızı ortaya koydukları güzel oyun ve aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İki takım da güzel bir mücadele örneği sergiledi. Bugün mücadele veren U- 15 takımımızdaki gençlerimiz, geçtiğimiz sezon U-13 liginde şampiyon oldular. )A) takımımızdaki ve diğer alt yaş kategorilerindeki mücadele verecek olan tüm futbolcu kardeşlerimize gönülden inanıyoruz. Malkara Belediyesi ve Malkaraspor Kulüp Yönetimi olarak sadece A takıma değil, diğer alt yaş kategorilerinin bünyesinde bulunan çocuklarımıza ve Malkaraspor'un geleceğine de önem veriyoruz. Bunun ödülünü geçtiğimiz sezon almıştık ve bugünde başarılarıyla bu ödülü almaya devam ediyoruz” dedi.
 
HEDEFİMİZ MALKARASPOR'UN GELECEĞİNE FUTBOLCU HAZIRLAMAK
 
Malkaraspor Asbaşkanı Uğur Şimşek de; “Hedefimiz kulübümüzün geleceğine futbolcu hazırlamak, gençlerimizi futbola teşvik etmektir. Gençlerimize göreve geldiğimiz ilk gün güvendiğimizi belirtmiştik. Onlar da aldıkları başarılar ile güvenimizi boşa çıkarmadılar. Hepsi yetenekli kaliteli futbolcular.  İnşallah iki yıl içinde Malkaraspor'un A takımında oynamaya başlayacaklar. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Bugün oynanan mücadelede gösterdikleri performanstan dolayı U-15 takımımızı kutluyorum. Bu sezon,
 
U- 13, U-14 ve U-15 A takım kategorilerinde mücadele vereceğiz ve oynayacağımız bütün kategorilerde hedefimiz sadece şampiyonluk” dedi.
 
Malkaraspor U-15 takımı 14Eylül 2013 Cumartesi günü deplasmanda Çorlu Fenerspor ile karşı karşıya gelecek. 
 
TAKIMLAR:
 
 
MALKARASPOR U-15: 1- Kudret Kayabaş, 2- Fatih Özkişi, 3- Ahmet Can Aygın, 4- Yiğiter Sivri Kaya, 5- Berkay Güz, 6- Emir Çilli, 7- Burak Gezer, 8- Hüseyin Can Kuzucu (K), 9- Berkay Savran, 10- Emrecan Suda, 11- Melih Kuş.
 
YEDEKLER: 13- Meriç Kayacan, 14- İsmail Cem Bako, 15- Z. Emre Şen, 16- Mertcan Özcan, 17- Serhat Turan.
 
T.D.: Özcan Sarıbaş
 
Y.A.: Bülent Yasa
 
 
 
YENİÇİFTLİK BELEDİYESPOR U-15: 1- Kerem Atıcı (K), 4- Tayipcan Turan, 6- Adem Bilgi, 7- Sercan Karaaytu, 8- İhsan Yıldız, 9- Emre Çelik, 10- Semih Pek, 11- Abdullah Yıldız, 14- Burhan Direk, 17 Harun Pakır, 22- Serhat Ulaşman.
 
 
YEDEKLER: Yok.
 
T.D.: Yusuf Göktan