info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Marketin Otopark Alanına Yaptırdığı Kaçak Depo Yıkıldı

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren bir market tarafından otopark alanına kaçak olarak yaptırılan depo, Çorlu Belediyesi İnşaat Kontrol ve Kaçakla Mücadele Birimi ekiplerince yıkıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren bir market tarafından otopark alanına kaçak olarak yaptırılan depo, Çorlu Belediyesi İnşaat Kontrol ve Kaçakla Mücadele Birimi ekiplerince yıkıldı. Reşadiye Mahallesi'nde bir otopark içerisinde bulunan ve 2006 yılından bu yana bir market tarafından kullanıldığı tespit edilen 100 metrekarelik kaçak depo yıkıldı. Yıkım öncesinde polis ve zabıta ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Yıkım sahasında bulunan bir otomobil de çekici vasıtasıyla kaldırıldı. TREDAŞ görevlileri de deponun elektriğini kesti. Sonrasında kaçak yapı iş makineleriyle yıkılarak kalıntıları temizlendi. Yıkımla ilgili Çorlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Kontrol ve Kaçakla Mücadele Birimi tarafından yapılan açıklamada, "Kent estetiğini tehdit eden, madde bağımlılarının toplanma mekanı haline gelen binalar, vatandaşların talepleri doğrultusunda İnşaat Kontrol ve Kaçakla Mücadele Birimi ekipleri tarafından yıkılıyor." denildi.

Çorlu'nun diğer bölgelerinde bulunan kaçak ve metruk binalar ile ilgili çalışmaların sürdüğü belirtilen açıklamada, tespiti yapılarak incelemeleri tamamlanan yapıların, 3194 Sayılı İmar Kanunu'nun 39. maddesine göre yıkımının süreceği kaydedildi.