info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Marmara Pastanesi Kandil Simidinin Adresi Oldu

Marmara Pastanesi Kandil Simidinin Adresi Oldu

Tekirdağ Süleymanpaşa ’da pandemiye rağmen Tekirdağlıların tercihi doğrultusunda ayakta kalmayı başaran, kriz döneminde işletme sayısını arttırarak üçe çıkaran ve istihdam sağlayarak birçok kişiye iş imkanı sağlayan Marmara pastaneleri, hijyenik ve kaliteli ürünleriyle Süleymanpaşa halkının tercihi doğrultusunda adım adım zirveye doğru gidiyor.

Bu başarısını Regaip kandilinde de gösteren işletme, kandil simidi satışlarında da Süleymanpaşalı vatandaşlar ile kuruluşların tercihi olmayı başardı. Köprübaşı mevkiinde Perşembe pazarının olmasının yanı sıra Regaip kandiline de denk gelmesiyle birlikte bu pastane kandil simidi satışında büyük rağbet gördü.

Bu konuda görüşlerini ifade eden işletmenin kardeşlerinden Adem Baş, “biz ticaret hayatımızda para kazanmaktan çok müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Prensibimiz para kazanmaktan ziyade insanların gönlünü kazanmak olmuştur. Bu nedenle, kaliteden ve maliyetten ödün vermeden, müşteri memnuniyeti öncelikli hedefimiz olmuştur. Bunun karşılığını da, müşterilerimizin işletmemizi tercihi ve memnuniyetleri ile almanın gururu ve onurunu yaşıyoruz.

Biz sadece bu mübarek günde değil, her daim yanımızda olan değerli Süleymanpaşa halkına minnetle teşekkürlerimizi sunuyoruz” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin