info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3199
Dolar Satış
:
32.3781
Euro Alış
:
34.6073
Euro Satış
:
34.6697
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Marmaracık Yolunun Şeritleri Çizildi

Türkiye yi Avrupa ya bağlayan D?100 karayolu üzerindeki şeritler Karayolu ekipleri tarafından tekrardan boyandı.

Marmaracık beldesi yakınlarında bulunan çevre yolu bağlantılarının da olduğu karayolunda şeritlerin silinmiş olduğunu 3 Aralık 2009 tarihinde gündeme getirmemizin ardından Türkiye yi Avrupa ya bağlayan D?100 karayolu üzerindeki şeritler Karayolu ekipleri tarafından tekrardan boyandı.

Çorlu yu olduğu gibi Türkiye yi de Avrupa ya bağlayan D?100 karayolunun Marmaracık beldesi yakınlarındaki tehlikeyi gündeme getirmemizin ardından yol üzerindeki şerit çizgileri Karayolu ekipleri tarafından tekrardan çizildi.

Aynı bölgede şuana kadar pek çok sayıda ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasının meydana gelmesinin sonrasında 3 Aralık 2009 tarihinde konuyu gündeme getirmemizin ardından Karayolu Bölge Müdürlüğü yetkilileri konuya duyarlılık göstererek çalışma başlattılar. Şeritleri silinen yol hem tehlike saçmaya hem de kazalara neden olurken Çevre yolu üst kavşağındaki şeritlerin çizgileri tekrardan boyandı.

Sürekli olarak aynı güzergahı kullanan araç sürücüleri şeritlerin çizilmesinden memnun oldukları söyleyerek; "Bu yolda sürekli kazalar meydana geliyordu, şeritlerin belirsiz olması ve gece karanlığında görünmemesi nedeniyle pek çok yaralamalı ve ölümlü kazaya neden oldu. Karayolu ekipleri tarafından şeritler tekrar boyandı ve şuan yolda nereye gideceğiniz belli oluyor. Hassasiyet gösteren Karayolu ekiplerine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

"Işıklandırma Olmalı"

Çevre yolu bağlantılarının olduğu kavşağa aynı zamanda ışıklandırma da isteyen sürücüler; "Kazaların meydana gelme sebeplerinden birisi de şeritlerdi. Şeritler şimdi boyandı ama birde bu yola ışıklandırma gerekiyor. Üst kavşakta pek çok bağlantı noktası var, bariyerler var. Üst tarafın ışıklandırılması şart, yetkililerin bu konuya bir çözüm üretmelerini rica ediyoruz. Çorlu nun girişinin bu kadar karanlık olmaması gerekir, hangi şehre giderseniz gidin, daha şehre girmeden yollar ve kavşaklar insanları karşılıyor. Çorlu nun diğer şehirler gibi olmasını istiyoruz" şeklinde konuştular.