info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Martı Gyo Bahçeşehir Koleji İle Ön Protokol İmzaladı

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile özel eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Bahçeşehir Okulları A.Ş. arasında imzalanan ön protokol çerçevesinde Çerkezköy’e özel kolej yapılacak.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu yatırımı önceki gün Kamuoyu Aydınlatma Platformundan da duyurdu. Platform aracılığı ile yapılan kısa açıklamada “Şirketimiz ile Özel Eğitim ve Öğretim Faaliyetinde bulunan Bahçeşehir Okulları A.Ş. arasında, Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesinde yer alan Narinpark Projemiz dahilinde okul binası inşa edilmesi ve 20 yıl süre ile kira sözleşmesi imzalanmasını içeren bir Niyet Mektubu 04.10.2013 tarihinde imzalanmıştır” ifadelerine yer verildi.
 
2014 – 2015 EĞİTİM YILINA YETİŞTİRİLECEK
 
Yatırım yaptıkları bölgelerde eğitim ve öğretimin kalitesinin artmasına destek sağlayacak projelere de imza atan Martı GYO, Çerkezköy’de de Nurullah Narin Ortaokulu, Pakize Narin Lisesi, Türk Tekstil Vakfı Halit Narin Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ve İnci Narin Yerlici İlkokullu’nu yapıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayarak on binlerce gencin eğitim-öğretime kazandırılmasını sağladı. Narin Caddesi üzerinde yapılacak olan Bahçeşehir Koleji yapım işini üstlenen Martı GYO , Narin Park bitişiğindeki arsasına inşaa edeceği binayı 2014 – 2015 eğitim yılına kadar tamamlayıp Bahçeşehir Koleji yetkililerine teslim edecek.