info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mavi Bisiklet Otobüsü Yarın Tekirdağ da

Kanserde Erken Tanının Önemi ne dikkat çekmek üzere yola çıkan Mavi Bisikletliler Tekirdağ geliyor. 6. yılında bu kez Trakyalılar ile birlikte pedal çeviriyor.

Mavi Bisiklet Otobüsü Yarın Tekirdağ'da

Kanserde Erken Tanının Önemi'ne dikkat çekmek üzere yola çıkan Mavi Bisikletliler Tekirdağ geliyor. 6. yılında bu kez Trakyalılar ile birlikte pedal çeviriyor.


Bisiklet A Milli Takımı'nda yer alan sporcularımız, 22-23 Ekim tarihleri arasında Edirne ve Tekirdağ hattındaki parkuru, bisikletleriyle geçecek. 23 Ekim Pazar günü Tekirdağ iline gelecek olan milli bisikletçilerimize, burada organizasyona destek veren katılımcılar da eşlik edecek.

Mavi Bisiklet, geçtiği illerde de, kanser hastalarının mücadelesine pedal çevirerek destek vermek isteyen vatandaşlara açık olacak. Kampanya kapsamında Tekirdağlı vatandaşlar ayrıca Mavi Bisiklet otobüsünde düzenlenecek seminere katılarak, uzman hekimlerden kanserde erken tanının önemi konusunda bilgi alabilecek.

Roche, şehirlerde belirlenen parkurlarda pedal çevirip kampanyaya destek veren her katılımcı adına Türkiye'deki kanser hastaları derneklerinin biraraya gelerek oluşturduğu " Kansere Karşı Elele Platformu" na destek oluyor.

T.C. Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen, Roche Medikal Direktörü Fulya Erman, Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Daire Başkan Yardımcısı Nejat Özgül, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve A Milli Bisiklet Takımı sporcularının katılımıyla gerçekleşecek organizasyonumuza herkes davetlidir dedi.

Mavi Bisiklet Otobüsü vatandaşları uzman hekimler eşliğinde bilinçlendirme amacı ile 23 Ekim Pazar günü saat 14:00-15:00 arasında Tuğlalı Park'ta olacaktır