info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mercan Ticaret’e Görkemli Açılış

Mercan Ticaret’in sahibi Gökhan Mercanoğlu, Tekirdağ’da 100.Yıl Mahallesi’nde bulunan işyerinin 5 No lu Sağlık Ocağı’nın karşısında eczaneler arasında olması nedeniyle eczane temizliğinde bir işyeri açtıklarını belirtirken Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ’ın hızla büyüdüğünü ve inşaat sektörünün de buna paralel olarak geliştiğini söyledi.

Öğretmen Nejdet ve Hayriye Mercanoğlu’nun oğlu Gökhan Mercanoğlu tarafından açılan inşaat malzemeleri ve hırdavat malzemeleri satış yerinin açılışı Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Kent Konseyi Başkanı Levent Günaydın, Başkan Vekili Ali Kılıç ve Meclis Üyelerinin katılımıyla dün gerçekleşti.
 
Açılışa Filli Boya ve Akın Boya’nın bölge temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Başkan Dalgıç, açılışta yaptığı konuşmada: Tekirdağ’ın hızla büyüdüğünü ve inşaat sektörünün de buna paralel olarak geliştiğini belirtti.
Dalgıç şunları söyledi:’’ Tekirdağ’da inşaat sektörü her geçen gün gelişiyor. Bu tarz iş yerlerinin açılması Tekirdağ’da ticaret açısından çok önemli, iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ederim.”
 
Öte yandan Gökhan Mercanoğlu ise yaptığı açıklamada,100.Yıl Mahallesi’nde bulunan işyerinin 5 No’lu Sağlık Ocağı’nın karşısında eczaneler arasında olması nedeniyle eczane temizliğinde bir işyeri açtıklarını belirtti ve “Yıllardır inşaat malzemeleri konusunda Trakya çapında pazarlama yapıyordum. Şimdi sabit bir işyerim var. Tekirdağ halkına ekonomik ve kaliteli ürünler sunacağım.”