info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meslek ve üniversite tanıtım günleri

ÖSS tercih döneminde Tekirdağ Anadolu Lisesi mezunlarının katılımıyla 2003 yılından beri gelenekselleştirilerek yapılan meslek ve üniversite tanıtım günlerinin 7 incisi Ticaret ve Sanayi Odası nda gerçekleşiyor.

Tekirdağ Anadolu Lisesi Mezunları Derneği ile Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği işbirliğinde Tekirdağ daki tüm lise öğrenci ve velilerine yönelik ücretsiz yapılan Meslek ve Üniversite Tanıtım Günleri nin 7 incisi 18-19 Temmuz 2009 tarihleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası nda gerçekleşecek. Meslek Seçimi ve Doğru Tercih ile ilgili Kariyer Danışmanı Nur Erdem Özeren ile Yaşam Koçluğu yapan Rehberlik ve Psikolojik Danışman Gülşah Ergin tarafından verilecek seminerle başlayacak program, iki gün boyunca iki ayrı salonda oturumlarla sürecek.
35 ten fazla üniversiteden 80 i aşkın mezunun katılımıyla 50 den fazla bölüm ve mesleğin tanıtımının yapılacağı etkinlikte YOUcademy ? Genç Kariyer Akademisi ve Birey Dersanesi de iki gün boyunca tercih danışmanlığı konusundaki destek verecek. "Kitaplardan değil yaşayanlardan öğrenin" sloganıyla yola çıkan Tekirdağ Anadolu Lisesi Mezunları Derneği, mezunların kitaplarda yazanlardan farklı olarak, gerçek hayatta karşılaştıkları sorunları, üniversite hayatını, bölümlerde görülen dersleri ve mesleğin detaylarını paylaştıkları ve katılımcıların her türlü soruyu sorabileceği bir ortam hazırlıyor.
Bu yıl Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte ayrıca her yıl yapılan konuşmalara ek olarak dernek üyelerinden "Girişimcilik Konferansı" da yer alacak. Etkinlik çerçevesinde geçen yıl başlayan sosyal sorumluluk projesinde, kullanılmış test yaprak ve kitapları toplanıp geri dönüşüme verilecek.
Yine bu yıl bir ilki gerçekleştiren Meslek ve Üniversite Tanıtım Günleri Programı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin dogrutercih.com ve Abbas Güçlü ile işbirliğiyle 23 ? 31 Temmuz tarihlerinde Taksim Meydanı nda düzenleyeceği "Doğru Tercih Haftası ? Üniversite Tanıtım Günleri" etkinliğine dahil oluyor ve etkinliğinin aynısını 25 ? 26 Temmuz hafta sonunda İstanbul a taşıyor.