info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mesleki Eğitim Mikrodenetleyici Programlama Eğitimi Projesi Eğitimlerİ Başarıyla Tamamlandı

Mesleki Eğitim Mikrodenetleyici Programlama Eğitimi Projesi Eğitimlerİ Başarıyla Tamamlandı

Teknolojinin sürekli olarak geliştiği gününüzde Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin çağın gereksinimleri karşılaması ve öğrencilerimizin mesleki tecrübelerinin arttırılması amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2015 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim döneminde okulumuzun sunduğu Mesleki Eğitim / Mikrodenetleyici Programlama Eğitimi projesi kabul edilmiş olup eğitimler başarıyla tamamlanmıştır. 

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı ve Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerinden oluşan 13 öğretmenimiz eğitime katılmış, 48 saat süren eğitimler boyunca öğretmenlerimize gerekli dokümanlar ve bilgisayar yazılımları ile Mikrodenetleyici, Ardunio, IOT, Anroid programlamaları konusunda eğitim verilmiş ve bu konular ile ilgili birçok uygulama yapılmıştır. 

Projede emeği geçen, eğitimlere katılan tüm öğretmenlerimize teşşekkür ederiz. Kazınımların okulumuzun eğitim kalitesini ve öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerini daha da arttırması için projerimize devam etmekteyiz.