info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meteoroloji den Uyarı !

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin bazı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek yağışların; Çanakkale, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Bursa,İstanbul ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Marmara ile Kuzey Ege Kıyıları'nda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s), diğer yerlerde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:
Yağışların; Çanakkale, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Bursa, İstanbul ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege Kıyıları'nda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak esmesi beklendiğinden, başta denizciler olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde, sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI:
Ülkemizin doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İZMİR'DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İzmir'in batısında bulunan bulut kütlesinin, İzmir'in kuzey kesimleri ile Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli yağışlara sebep olacağının tahmin edildiğini bildirdi. Meteoroloji, vatandaşları ve ilgilileri, kuvvetli yağışların neden olabileceği, ani sel, su baskını, yıldırım gibi olaylara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar, Trakya'da karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacak. Yağışların ilk saatlerde Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ile gece saatlerinde İstanbul, Bursa ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak esecek.

EGE:
Çok bulutlu, Kıyı Ege ile gece saatlerinde Kütahya çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların,İzmirçevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar, Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak esecek.

AKDENİZ:
Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak ve Düzce çevreleri ile zamanla bölge geneli yağmurlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer hafif sis ile birlikte Bayburt çevrelerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

DOĞU ANADOLU:
Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer hafif sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.