info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Metruk Binalar Yıkılıyor

İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri Çorlu !nun çeşitli yerlerinde görüntü kirliliğine neden olan ve tehlike saçan metruk binaları yıkıyor.

Uzun yıllardır sahipleri tarafından kullanılmayan ve madde bağımlılarının toplanma yeri haline gelen Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi 2. Sokak taki tek katlı metruk bina vatandaşların talebi doğrultusunda yıkıldı. İmar İşleri Müdürlüğü bünyesinde kontrol ekibinin yönetiminde gerçekleştirilen yıkım çalışmalarını da bölgede oturan vatandaşlar da takip etti.

Yıkılmaya yüz tutan eski binanın sahibinin Almanya da bir huzurevinde ikamet ettiğini ve sahipsiz kalan binanın madde bağımlıları tarafından kullanıldığını belirten sokak sakinleri Çorlu Belediyesi nin gerçekleştirdikleri yıkım çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İş makinelerinin yıkım çalışmalarını takip eden İmar İşleri Müdürlüğü kontrol teknisyenleri; İbrahim Özçelik ve Ali Arslan, ilçe genelindeki metruk binaların belli bir program dahilinde yıkıldığını ve çalışmaların da sürdürüleceğini belirttiler.