info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mezarlıkta Korkunç Gerçek

Şarköy ilçesinde havaların soğumasıyla birlikte, belediye Mezarlığı’na yeni defnedilen cenazeler, aç kalan köpekler tarafından eşelenerek korkunç görüntüler ortaya çıkmasına neden oluyor

 

İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yaparken, bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybeden 36 yaşındaki Şükrü Kanter’in 7 Kasım 2012 tarihinde Şarköy Belediye Mezarlığında toprağa verildi.
 
İl Genel Meclis Üyesi Recep Kanter’in de yeğeni olan, Şükrü Kanter’in mezarı köpekler tarafından eşelenerek, mezar içindeki üzeri tahta ile kaplı bölümde kefene ulaşıldı.Mezarda açtıkları çukurdan içeri giren köpekler, cesedin kefenini parçaladı. Bir başka cenaze için mezarlığa giden yakınları, Kanter’in mezarlığından gelen koku üzerine, köpekler tarafından açılmış mezarı görünce dehşete kapıldılar.
 
Yakınları köpeklerin açtığı çukuru toprakla kapatarak, mezarlığı sağlamlaştırdı.Şarköy Belediye Mezarlığı’nın hemen dibindeki eski ev eşyaların atılarak, mezarlığın çöplüğe dönüştürülmesi ziyaretçileri rahatsız ediyor.