info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu Görevden Alındı

MHP Çerkezköy ilçe başkanlığını uzun süredir yürüten Mustafa Ordu MHP genel başkan yardımcısı ve teşkilat başkanı Şefkat Çetin tarafından görevden alındı

İl başkanlığını yazıyla bildirildi. Bu gelişme üzerine il başkanı ve yönetiminin bilgisi olmadan teşkilat başkanının kararıyla görevden alınması büyük tepkiye sebep oldu.
Teşkilat başkanı Şefkat Çetin’in Trakya ya geldiğinde Tekirdağ da yaptığı toplantıda birlik beraberlik kaynaşma ve kucaklaşma sorularımız üzerine herkesi kucaklayarak partimizin iktidara taşınması yolunda çalışmalar yapacağını söylemişti. Bu konuşmaların sonrasında Edirne il başkanı Av. M.Tolga Akalın görevden alınmıştı. Daha çok sayıda il teşkilatları mevcut üyeleri de iptal edilerek teşkilatların kapısına kilit vuruldu. Bu gün Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşanan bu olayın sonrası eski ilçe başkanı ve Mv. Adayı Eser Önselin ilçe başkanlığına atanacağı açıklandı.
Tekirdağ İl Başkan yardımcısı Mahmut Toplaoğlu tarafından gazetemiz Yenihaber’e yaptığı özel açıklamada; Teşkilatın bu gelişmeden hiçbir şekilde haberi yoktur. Bu konuyla ilgili il başkanlığı olarak geniş açıklamalarda bulunacağız. Teşkilat olarak bilgimiz dışında meydana gelen bu gelişmeler üzerine her türlü girişimlerde bulunacağız. Dedi.