info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hamdi Budak Hodri Meydan Dedi

12 Haziran milletvekili seçimlerine MHP adayı olarak, gece gündüz çalışmalarını sürdüren Hamdi Budak, Elit Restaurant da basın ile kahvaltılı toplantıda, bugüne kadarki çalışmaların değerlendirmesini yaptı.

Budak, yaptığı konuşmasında "Tekirdağ'ın 9 ilçesinde gitmediğimiz köy, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmadı. Ben, 200 bin vatandaşımızla bire bir görüştüm. Tekirdağ'ın sorunlarını biliyorum. Yapmış olduğum görev itibariyle eğitim camiasının içersinden geldiğim için istikbalimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde ailelerin katkısı olduğu kadar öğretmenlerimizin sorunlarını biliyorum. Mevcut hükümet zamanında ve özellikle Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un her şeyi ben yaptım açıklamalarına sert tepki gösteren Budak eğer sayın vekil kendine güvenebiliyorsa, karşılıklı 8,5 yılın tartışmasını yapmak için hodri meydan diyorum. Devletin imkânlarını kullananları da eleştiren Budak, yeğeni olan ve şu anda Çorlu Belediye Meclis üyesi olan kişi hakkında da açıklama yapmasını bekliyorum" dedi.

Budak "Tekirdağ'da bazı kurumların, ihale işlerinin Ş. Urfalı şirketlere verildiğinin açıklamasını yapmasını bekliyorum. Marmaray projesinin altında eski Ulaştırma Bakanı Eniz Öksüz'ün finans desteği altındaki imza da Oktay Vural'a aittir" dedi.

Budak yaptığı açıklamada, "Bürokratların görevden alınıp, onların yerine yetersiz, niteliksiz, kariyersiz kişilerin getirilerek sadece kendisine kapı kulu olmalarını sağlamıştır. Siyaset kendisine, çevresine rant sağlama aracı değil, millete hizmet etme aracıdır." dedi.

Hükümet caddesi üzerine asılan bir afişin seçim kurulu kararıyla kaldırılmasını da eleştiren Budak, "Cenab-ı Allah'ın izniyle Tekirdağlı vatandaşlarımızın desteğiyle MHP'den milletvekili olarak seçilip, Ankara'ya gideceğime inanıyorum." dedi.

Basın toplantısına İl Başkanı Yunus Meral, İlçe başkanı Enez Kaplan'da katıldı.