info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp’den Miting Gibi Bahar Şöleni

Çorlu sağlık mahallesinde, Milliyetçi Hareket partisi Ergene belediye başkan adayı Mehmet Cebeci’nin girişimiyle, bahar konseri düzenlendi.

Şölene,Tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı Nail Yılmaz ile Tekirdağ MHP milletvekili Bülent Belen de katıldı.Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı şölene,Mehteran ekibinin coşkulu marşlarıyla başlandı.Ardından Deliorman müzik grubu,neredeyse tamamını Bulgaristan göçmenlerinin oluşturduğu şölene gelenlere o yörenin havasını tekrar yaşattı.
 
Deliorman müzik grubunun programını tamamlamasının ardından sahne alan Bulgaristan sanatçıları Mustafa Chaushev ve Ajda Chausheva,izleyicileri coşturdu.Konser hakkında görüşlerini ifade eden göçmen vatandaşlar, “Biz Bulgaristan’da Ajda Chausheva’ya bu kadar yaklaşamamıştık.Mükemmel bir konser oldu.Çok eğlendik.Kendimizi Bulgaristan’da konserde zannettik.Mehmet Cebeci’ye bu güzel şölen için teşekkür ederiz.” dediler.
 
Şölen hakkında bir açıklama yapan Ergene belediye başkan adayı Mehmet Cebeci, “biz,dostluk,barış ve kardeşlik içerisinde daha iyi daha güzel yarınları birlikte yaşayabilmek için bu hizmete talip olduk.Yeni ilçemiz ile yeniliklere açık, el ele gönül gönüle,modern ve gelişmiş Ergene’yi oluşturmak için desteğinizi istiyorum.Bu da birlik ve beraberlik içerisindeçalışarak olun.Gelin 30 Martta bunu birlikte gerçekleştirelim.”Dedi. Şölende,vinçle ortalama elli-altmış metre yükseğe çekilen dev üç  hilalli bayrak dikkat çekti.