info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp’li Gençler Gençlik Programı’nda Buluştu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar beldesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kızılpınar Gençlik Kolları tarafından ‘Gençlik Programı’ düzenlendi.

MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ve MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Tevhik Lanacı’nın katkılarıyla düzenlenen programa çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kızılpınar Gençlik Kolları Sorumlusu Sercan Abruş, “Kızılpınar’da çıktığımız ilk seçim yarışında bazı kesimler tarafından çoluk çocukla bu iş olmaz denildi. Şahsım ve arkadaşlarım adına buradan onlara şunu söylemek istiyorum. 'Gelecek gençlikte, gençlik de MHP’dedir'” ifadelerini kullandı. 
 
Gençlerin MHP’ye olan ilgisinin diğer siyasi partileri rahatsız ettiğini söyleyen Sercan Abruş, “Gençleri boş vaatler ve maddiyata dayanan çıkarlar sunarak kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar. Görmüş olduğunuz üzere biz kararımızı verdik. ‘Hepsini geç MHP’yi seç’ sloganıyla seçim startını verdik. Biz hiçbir zaman şahıslara bağlı olmadık. Şahıslar gelip geçicidir ama Milliyetçi Hareket bizim için ilelebet baki kalacaktır. Bazı büyüklerimizin çıkarları için diğer siyasi partilere geçmesi bizi üzmek yerine daha çok hırslandırmıştır” diye konuştu. 
 
Konuşmaların ardından katılımcılar gecenin ilerleyen saatine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi.