info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp’li Heyetten Demokrasi Mitingi’ne Davet

5 Ekim tarihinde düzenlenecek olan ‘Demokrasi Mitingi’ öncesinde Çerkezköy’e gelen MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ile MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu saha çalışmalarında bulundular.

İLK DURAK ÇTSO OLDU
 
Bir dizi ziyaretler için Çerkezköy’e gelen MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ile MYK üyesi Hayrettin Nuhoğlu’nun ilk ziyaret durağı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası oldu. MHP’li heyeti, başkan vekili Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın tarafından karşılanırken, ziyarette Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, MHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Çerkezköy ve Kapaklı yönetiminden üyeler de yer aldı.
 
SIKINTILARI ANLATMAK AMACIYLA ÇALIŞMALAR BAŞLATTIK
 
ÇTSO Başkan Vekili Danyeli gerçekleşen ziyaretten dolayı MHP heyetine teşekkür ederken, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’de ÇTSO olarak göreve yeni gelen ekibi başarılarından dolayı kutlayarak, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. ÇTSO olarak sizler göreve yeni geldiniz. Bu sebeple hem size hayırlı olsun diyelim hem de 5 Ekim’de yapacağımız mitingimize sizleri de davet edelim istedik. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları halka anlatmak amacıyla dokuz bölge halinde çalışma başlatma kararı aldık. Bu çalışmalar kapsamında da mitingler düzenleyerek, halkımıza hükümetin yanlışlarını anlatmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız mitinglerin yedincisini 5 Ekim de İstanbul’da gerçekleştireceğiz. Başbakan zafer sarhoşluğu ile ne yaptığını bilmiyor. Rusya ve Amerika gibi iki dev güç bir kenara çekilmiş seyrederken, Başbakan savaş çığırtkanlıklarını ne yazık ki devam ettiriyor. Ne yazık ki Şam’ı bana teslim edin diyebilecek kadar da ne yaptığını bilmeyen davranışlar sergiliyor” dedi.
 
ENGELLİ KARDEŞLERİMİZDEN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUZ
 
Bülent Belen konuşmasının devamında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’u da açılış töreninde engelliler için sarf ettiği sözler nedeniyle eleştirerek, “Akbulut hatasını kabul edip, Türk halkından özür dileyeceği yerde yanlış anlaşıldığını ifade etmiş. Adeta zeytinyağı gibi üste çıkan Akbulut’un engelli kardeşlerimizden ve Türk Halkından özür dilemesini bekliyoruz. Başbakan halkın ekonomik yönden iyi bir seviyede ve kişi başına milli gelirin 10 bin dolar olduğunu söylüyor. Eline on bin dolar para geçen bir insan hiçbir zaman 450 TL’ye tenezzül etmez. Ziyaeddin Akbulut Başbakan’ı yalanlayan bir konuşma yapmış. Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin de Akbulut’u sözleri nedeni ile kınadı. Akbulut zaman geçirmeden Türk halkından ve engelli insanlarımızdan özür dilemelidir” diye konuştu. 
 
VATAN KAVRAMLARI TARTIŞILIR HALE GELDİ
 
Bülent Belen’in ardından konuşan MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Türkiye’de çok büyük bir ayrışma olduğunu belirterek, “Önceden böyle şeyler yoktu. Kız alırken, kız verirken, ev kiralarken kimsenin etnik yapısına bakılmazdı. Ülkemizde düne kadar ayrışma yokken, bu gün Türk Milletini birbirine kenetleyen unsurlar ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Başbakan Türkiye’de 38 etnik köken olduğunu söylüyor. Türk halkı tarihte hiçbir zaman düşmansız kalmamıştır. Zengin coğrafi yapımız, yer altı kaynaklarımız ve stratejik yapımız nedeni ile bu sonuç kaçınılmazdır. Dilimizi ayrışma unsuru haline getirdiler. Ezan, bayrak ve vatan kavramları tartışılır hale geldi. Ama biz her zaman olduğu gibi bu gün de ‘Ne mutlu Türküm diyene’ ilkesiyle ayrışma değil birleşmeyi sağlamaya özen göstereceğiz. Ne ezanın susturulmasına, ne de bayrağın indirilmesine müsaade etmeyeceğiz” açıklamasında bulundu. 
 
MHP OYUN BOZAN KONUMUNA DÜŞÜRÜLDÜ
 
Milletvekili Bulut konuşmasının devamında TBMM'de bir cephe mücadelesi verdiklerinin altını çizerek şunları söyledi; “Türk Milleti ibaresi, vatanın bütünlüğü, dil birliği konularında MHP oyunbozan konumuna düşürüldü. Biz halkımızın huzur ve barışı için, tüketen değil üreten bir ülke olmak için mücadele eden bir partiyiz. Ülkemiz sularında 43 bin gemi bulunuyor. Bu gemilerin 32 bininin direklerinde yabacı bayraklar dalgalanıyor. Oysaki onların sahipleri de birer Türk. Vergilerin ezici ağırlığı nedeniyle merkezlerini dış devletlerde kurmuşlar” 
 
AK PARTİ DEMOKRASİYE BIÇAK VURUYOR
 
Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından MHP’li heyet önce Cuma namazına ardından da Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla yemekte araya geldiler. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, yemeğe katılımlardan dolayı herkese teşekkür ederken, Milletvekili Bülent Belen ise yemeğin ardından yaptığı konuşmada, “İslam toplumları felakete mahkum olmuştur. Etrafımız afet çemberine dönüştü ve çevre coğrafyalar kan deryası haline geldi. Bunların sorumlusu sömürgeci güçler ve AK Partidir. İyi şeyler olacak diyerek atılan yapay adımların geldiği noktada iyi şeylerden bahsetmek mümkün değildir. AK Parti halen Habur’u koruyor. Kendilerine tehditler savuran teröristlerin küstahlıklarına kulak tıkamaktadır. AK Parti demokrasiye bıçak vuruyor ve artık buna dur demek lazım. Buna engel olmak milli bir görevdir. Fitne ve fesat dün kazanamadığı gibi bugün ve yarın da kazanamayacaktır” dedi. 
 
KAPAKLI’DA ESNAF ZİYARET ETTİLER
 
Yapılan konuşmaların ardından MHP’li heyet Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel’i ziyaret etmek için Karaağaç’a geçtiler. Karaağaç’taki ziyaretin ardından heyetin yeni durağı Kapaklı oldu. MHP’li heyet MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ile birlikte Kapaklı’da bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Kapaklı’dan ayrıldılar.