info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milletvekili Özlem Yemişçi’den TÜMKASDER’e Ziyaret

Çalık, “Bu bir sandık yarışıdır. Şehrimizin medeniyet markası olma yolunda önemli adımlar atılabilmesi için yola çıkan tüm adayların, hakkaniyetli şekilde yarışmaları ve hak edenin bu yarışta ipi göğüslemesi en büyük temennimizdir. Biz, Allah’tan en hayırlısını istemekle mükellefiz.

Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi, seçimlerden sorumlu heyetiyle TÜMKASDER Genel merkezini ziyaret etti. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, Merkez Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Ali Topçu ve kurulu ve Kadın Kolları Komisyonu tarafından karşılanan Özlem Yemişçi, bu nezaket dolayısıyla herkese teşekkür ederek, yaptıkları çalışmaları ve Çorlu ile ilgili projelerini özetledi.
 
Çorlu’nun Türkiye’nin en önemli ekonomik başkentlerinden biri olduğunu belirten TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, “Bir şehrin yerel yönetimi, öncelikle orasının imarından, iskanından ve medeniyetinden sorumludur. Şehirlerde yaşamanın gittikçe zorlaştığı günümüzde, Çorlu’da olmanın avantajlarını yaşamak için, yerel yönetimin çok muktedir ve bölgesiyle ilgili çok özel projeler üreten birisi olmasını bekleriz. Biz kendimizi şehirlere ait hissetmek kadar, içimizde şehirler kurarak, orayı sahiplenmeli ve benimsemeliyiz. Bunu sağlayabilecek nitelikte çalışmalar yapmak, insanların o şehre aidiyetini kurmak, o şehri güzelleştirerek ruhumuzda da benimsemeyi sağlayabilmek, şehri yöneten insanın kabiliyetine ve becerisine bağlıdır. Şehrimizi sevebilmemiz, öncelikle o şehrin bize kattıkları, bizim de şehrimize verdiğimiz değerle paralel şekilde gider” dedi. 
 
Seçimlerde Özlem Yemişçi Hanım’a başarılar dilediğini belirten Murat Çalık, “Bu bir sandık yarışıdır. Şehrimizin medeniyet markası olma yolunda önemli adımlar atılabilmesi için yola çıkan tüm adayların, hakkaniyetli şekilde yarışmaları ve hak edenin bu yarışta ipi göğüslemesi en büyük temennimizdir. Biz, Allah’tan en hayırlısını istemekle mükellefiz. İnsanlarımızın teveccühüne ve tercihine de her zaman saygılıyız” diye konuştu. 
 
Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi de, Çalık’ın bu değerlendirmelerine katıldığını belirterek, Belediyecilik, elbette çöp toplamak, kaldırım yapmak, yol yapmak değildir. Bunlar o bölgedeki insanların temel ihtiyaçlarıdır. Bu ihtiyaçlardan ziyade, o bölgeye farklılık kazandıracak her türlü projeye ihtiyacımız var” dedi. Özlem Yemişçi, Çorlu’da birçok il ve ilçe derneğinin bulunduğunu, fakat TÜMKASDER’in farklılığıyla ve projeleriyle hizmetler yaptığını belirterek, “TÜMKASDER’in insan odaklı, sevgi odaklı yatırımlarını ve çabalarını izlemekteyiz. Biz de insan odaklı bir çalışmayı ortaya koymak için nacizane belediye başkanlığına adaylığımızı koyduk. Çorlu’nun bir marka şehir olması yolunda tüm projelerini hazırladıklarını, şehrin imarı yönünde çok önemli atılımlar yapacaklarını belirterek, “Çorlu için yapılacak çok şeyimiz var” Türkiye’nin gelişiminde, büyümesinde ve değişiminde biz de Çorlu’muzdan en önemli katkıları sunabilirsek ve kendimizi geliştirecek adımları atabilirsek, bizim için ne mutlu” değerlendirmesini yaptı.
 
Ziyaret sonrasında TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi’ye, özel yapılmış bir şilt ve Çalık kendisinin kaleme aldığı,  Doğu İnsan, Doğru Zaman, Doğru İş adlı kitabını imzalayarak hediye etti.