info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milletvekilleri Yel ve Doğan’dan Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel Ve Ayşe Doğan’dan Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Çorlu İlçe Yönetimi ile birlikte Çorlu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. 
 
Dernek merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, AK Partili milletvekilleri dernek başkanı Levent Silistre ve yöneticiler tarafından karşılandı. Çorlu'da yapılan ziyaretler kapsamında, bölgenin ciddi işlere imza atan basın derneğini de ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Yel ve Doğan, Tekirdağ il merkezinde ve ilçelerde ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. 
 
“Bir Günde 17 Ayrı Ziyarette Bulunduk”
 
Bir günde Çorlu'da 17 ayrı ziyarette bulunduklarını ifade eden Milletvekili Yel, Çorlu Gazeteciler Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ile karşıladıklarını söyledi. Yel, Çorlu'nun Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük bir ilçe olduğunu ve Trakya Bölgesi'nin çok önemli bir merkezi olduğunu belirterek;“Çorlu, nüfus ve diğer bakımdan çok büyük bir yer. Burada, gazetecilik mesleği yapmak da burada yaşamak kadar zor ve önemli'' dedi. 
 
 
“Ziyaretlerimizin Erken Seçimle Alakası Yok”
 
Yaz çalışmaları için sahada olduklarının altını çizen Yel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) şuan tatilde olduğunu söyledi. Yaptıkları ziyaretlerin, erken seçim ve koalisyon hükümetiyle hiçbir alakasının olmadığını belirten Milletvekili Yel, ''Bizler, seçimden önce söz verdiğimiz gibi kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar ile biraraya geliyoruz. Bunu yaparken de sizlerin görüşlerini önemsiyoruz. Bu görüşler doğrultusunda da alınması gereken Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ne kadar karar ve kanun değişikliği varsa, mevzuatımızda hani konular değişmesi gerekiyorsa ilgili bakanlıklarla da görüşerek Tekirdağ'ımıza, Çorlu'muza gittiğimiz tüm ilçelerdeki her kesime ve her sektöre destek vermek istiyoruz'' şeklinde konuştu. 
 
“Bütün Ziyaretler Çok Olumlu Geçiyor”
 
Kendilerinin vekil olmadan önce bir milletvekilinden ne bekliyorsa, vatandaşların da kendilerinden aynı şeyleri beklediğinin farkında olduklarını belirten Yel, bu nedenle mümkün olduğu kadar da vatandaşlarla birlikte olmaya devam ettiklerini söyledi. “Biz, mümkün olduğu kadar vatandaşlarımızın yanındayız” diyen Milletvekili Mustafa Yel; “AK Parti'nin kuruluşundan beri zaten felsefesi bu. Bizden önceki vekillerimiz de zaman buldukça mutlaka halkımızla birlikte oluyordu. Biz, bunu arttırarak devam etmek istiyoruz. Köylüyle, kentliyle biraraya gelerek inşallah sorunlarımızı çözme konusunda gayret içerisinde olacağız. Yaptığımız bütün ziyaretler çok olumlu geçiyor” diye konuştu.
 
“Şikayet, Sorun ve Önerileri Dikkate Alıyoruz”
 
Ziyarette konuşan Milletvekili Ayşe Doğan ise, bölgedeki ziyaret programı kapsamında vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına gittiklerini ifade etti. Doğan, şikayet, sorun ve önerileri dikkate aldıklarını belirterek; “Ziyaretlerimiz çerçevesinde gittiğimiz sivil toplum kuruluşları, gittiğimiz vatandaşlarımız sorunlarını bize iletirken çoğunun yöntemini de gösteriyorlar. Bizler de bunlara katkı sağlayacağız. Başlayan projelerin takibini artık kendi öngörülerimiz ile gördüğümüz sorunları yeni projelere çevirmek için yola çıktık, devam edeceğiz'' dedi.
 
“Gazeteciliği Meslek Haline Getirmiş Arkadaşlarımızla Yolumuza Devan Ediyoruz”
 
Ziyarette dolayı memnun olduklarını belirten Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise, yaptıkları çalışmaları ve kuruluşlarından bu yana gerçekleştirdikleri programlar hakkında milletvekillerine bilgi aktardı.Silistre, birlikte birçok ortak projeye imza atılabileceğine vurgu yaptığı konuşmasında, ''Bizler, bölgede gazeteciliği meslek haline getirmiş arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Yılın her mevsiminde farklı bir sosyal proje üretiyor ve derneğimizdeki basın emekçisi arkadaşlarımızın sorunlarını çözerek kendilerini hergün daha modernleşen ve gelişen dünya standartlarına hazırlamaları konusunda yardım ediyoruz'' dedi. 
 
Ak Parti Milletvekilleri Yel ve Doğan'ın ziyaretlerinde Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre'nin yanı sıra, Dernek Yönetim Kurulu ile üyelerde hazır bulundu.  Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak : Murat Ürtekin