info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milli Piyango Biletleri Ne Kadar

Yılbaşı büyük ikramiyesiyle zengin olma hayali kuran vatandaşlar şimdiden Milli Piyango biletlerini almaya başladı

Birçok vatandaşın zengin olma hayalleri kurmasını sağlayan Milli Piyango yılbaşı çekilişi biletleri piyasaya çıktı, vatandaşlar Milli Piyango bilet fiyatlarını ve sahte biletlerin nasıl anlaşılabileceğini merak ediyor.

Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar, her sene en çok rağbet gören çeyrek bilet ne kadar?

Sahte piyango bileti tuzağına düşmemek için neler yapmalı?

Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılmaya başladı. Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda, 60 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak. Seyyar bilet satıcıları, geçen yıl 55 Milyon TL’lik çekilişte tam ve yarım biletler 10 gün tükendiğini hatırlatarak, vatandaşları biletlerini erken almaları konusunda uyardı. 

Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “60 milyonluk ikramiye sebebiyle sahte olarak piyasaya sürülen Milli Piyango biletlerine dikkat edin ve biletinizi bildiğiniz bayilerden alın” dedi. Palandöken, öte yandan vatandaşları, kaçak olarak sağlıksız koşullarda satışa sunulan hediye paketleri konusunda da uyararak şunları söyledi: “Mutlaka bildiğiniz ve güvenilir yerlerden alın. Kaçak içki, merdiven altı üretim, şekerleme, kalitesiz tekstil ürünleriyle hazırlanan, süslü, göz alıcı, yabancı menşeili hediye paketlerinin dışı sizi yakar, içi ise hediyeyi verdiğiniz arkadaşınızı.”