info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Minibüscüler İhaleyi Protesto Ettiler Yolu Kapattılar

Tekirdağ da halk otobüsü ihalesine sudan sebepler gösterilerek alınmadıklarını iddia eden minibüs şoförleri, Tekirdağ Belediyesi önünde belediyeyi protesto etti.

Protesto nedeniyle Hükümet Caddesi'ni kısa süreli yolu trafiğe kapatan minibüsçüler, polislerin uyarısı üzerine yolu trafiğe açtı. Ancak minibüslerini sıraya sokmayarak yolda dizilmesini sağladı. Hükümet Caddesi yarım saat trafiğe kapalı kaldı.

Tepkili şoförler ve ihaleye giremeyen firma sahipleri, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı ihaleden dolayı Ankara'ya gitmekle suçladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren şoförler, "Kayseri'yi bırak. Halk adamı isen gel kendi belediyendeki yolsuzluğu çöz" diye bağırdı. Başkan Adem Dalgıç gelene kadar ya da tatmin edici bir açıklama yapılana kadar belediyenin önünden ayrılmayacaklarını belirten şoförler hala belediyenin önünde beklemeyi sürdürdü.

Belediye yetkilileri başkan Adem Dalgıç'ın iki gündür programı nedeni ile Ankara'da olduğunu belirtti. Konu ile alakalı belediyeden henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : Star Gündem