info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Motokros Şampiyonası Hazırlıkları Başladı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından resmi yarış takvimi içerisinde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 4. Ayak Yarışması’nın hazırlıklarına başlandı.

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem yaptığı açıklamada, “Bu yıl TMF tarafından Uluslararası 23. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı etkinlikleri içerisinde yer alan ve 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Motokros Şampiyonasının 4. Ayak yarışmasının hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana motokros yarışlarına canı gönülden destek verdik. Yöre halkımız ve biz motokros yarışlarını seviyoruz. Hayrabolu’daki yarışlara Türk sporcuların yanı sıra komşu ülkelerden de sporcular gelerek ayrı bir renk katıyor. Her yarışta gerek sporcularla gerek federasyon yetkilileriyle bir araya geliyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Türkiye Şampiyonası’nın ilçemizde yapılması Hayrabolu’nun tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar’a çok teşekkür etmek istiyorum. Bize sağladığı maddi destekle parkurun altyapı eksikliklerini iyileştirdik. Daha önce göletten çektiğimiz su yerine artık organize sanayi bölgesi için kullanılacak su şebekesini parkura kadar uzattık. Parkurun aydınlatılması için elektrik hattının yapımı da devam ediyor. Sporcu ve seyircilerin temel ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimiz bu konuda çok hassas davranıyoruz.” dedi.
 
İrtem, Hayrabolu’daki şampiyonanın bu ayağının organizasyonunu Yeditepe Motor Sporları Kulübü Derneği yapacağını ifade ederek, “Dernek yöneticilerimiz ilçemize gelerek bizi ziyaret ettiler. Aynı zamanda parkurumuzda incelemelerde bulunduk. Yarışma gününe kadar tüm eksiklerimizin giderilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarışma öncesi ve günü yapılacakları karşılıklı olarak konuştuk.” dedi. 
İncelemede Yeditepe Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Ceyhun Kalfalı, yetkililer Zeki Başaran, Sedat Ulu ve Alp Şahin hazır bulundular.