info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müezzinoğlu, Biz Koalisyonada, Seçimede Varız

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Biz Koalisyonada, Seçimede Varız dedi

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığının organize ettiği Ramazan ayı iftar programı Tekirdağ Turizm Otelcilikte gerçekleştirildi. İftar programına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel başta olmak üzere İl yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları mensupları da katıldılar.
 
İftar programında Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel de birer konuşma yaparak Ramazan ayının kardeşlik ve beraberlik iklimine dikkat çektiler. İl Başkanı Ahmet Akçay da bir konuşma yaparak seçim sonrası böylesi güzel bir programda bir araya gelen teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, bundan sonraki siyasi süreç ne olursa olsun (koalisyona da seçime de) teşkilatların her zaman hazır olduğuna dikkat çekti.
 
İftar programının şeref konuğu olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’da yaptığı konuşmada ‘Ak Parti 2002 yılından bu yana yapılan seçimlerde halkımızın teveccühüyle 10 seçimdir 10-0 gibi bir sonuçla bütün seçimleri birinci parti olarak kazanmıştır. Biz pazartesi itibariyle Ak parti genel başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde yürütülecek olan hükümet kurma çalışmalarına başlayacağız. Eğer ülkemizin istikrarını düşünüyorlarsa CHP’de MHP’de bizimle koşulsuz olarak bayrak ve vatan düşüncesinden hareketle koalisyon hükümetine evet demelerini bekliyoruz. 
 
Aksi halde biz koalisyona da seçime de varız. Teşkilatlarımız yaptıkları özverili çalışmalarla Türkiye’nin 81 ilinde de Ak Parti vardır. Bazı partilerin bizim gittiğimiz yerlere gidemediklerini dahi görüyoruz. Bizim hiç kimseden çekincemiz yok. Biz 2002 yılından bu yana milletimize hizmet için canı gönülden çalışıyoruz. Bundan sonrada çalışamaya devam edeceğiz’ dedi.
 
 İftar sonrası katılan yöneticilerle birlikte Rüstempaşa Çay Bahçesine giden Bakan Müezzinoğlu, halkla selamlaşarak ve bir süre sohbet ederek Batı Trakya’daki iftar programına gitmek üzere Tekirdağ’dan ayrıldı
Kaynak : Murat Ürtekin