info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Münür Karaevli Trakya Tenis Cup’ta Kupaları Verdi

Tekirdağ Tenis Kulübü öncülüğünde 2013 yılında başlatılan, amacının bölgede yaşayan veteran tenisçilerin tanışması,kaynaşması ve sportif etkileşmenin olduğu faaliyet 2. sezonuna Tekirdağ’dan start verdi.

Tekirdağ, Kırklareli, Lüleburgaz ve Çorlu’dan 4 takımın katıldığı Tekirdağ etabında iki gün süren mücadeleler sonunda; 
1.Tekirdağ
2.Kırklareli
3.Lüleburgaz oldu.
Kupa ve madalya törenine katılan, kendiside veteran bir tenisçi olan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür KARAEVLİ yaptığı konuşmada; 2008de kurduğumuz ve Başkanlığını severek yaptığım Tekirdağ Tenis Kulübünün böylesi önemli ve geleceği olan bir etkinliğe imza atmasından ve başarıyla sürdürmesinden son derece memnunum. Tekirdağ’ımızda Tenis sporunun gelişimine bilimsel ve profesyonel bir yaklaşımla katkı sunmayı hedefleyen Tekirdağ Tenis Kulübümüzün gelecekte daha önemli organizasyonlara imza atacağından kuşkum yok. Trakya Tenis Cup turnuvası sebebiyle şehrimize gelen bütün katılımcılara bizleri onurlandırdıkları ve sportmenlikleri için çok teşekkür ediyorum.
 
Kulüp Başkanı Mehmet BOSTANCI ise; iki senedir bu turnuva sayesinde kültürel ve sportif etkileşim içinde olduk. Bölge tenisçilerimizle bu etkileşim artarak ve genişleyerek devam etmekte, zaten hedeflenen amaçta bu idi. Eminim bizlerin açtığı bu kapıyı gelecek kuşaklar daha da  geliştirerek Trakya Tenis Cup turnuvasını bölgemizde bir marka turnuva seviyesine taşıyacaklardır. 
 
BOSTANCI bir sonraki buluşmanın 17-18 Mayıs 2014 de Kırklareli’nde olacağı duyurusunu yaparak misafir oyuncuları ve katılımcıları Kırklareli’nde buluşmak dileğiyle yolcu ettiler.