info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediyespor:5 - Çorluspor:0

Muratlı Belediyespor dan Gol Şov

 

Üç haftada bir beraberlik, iki mağlubiyet alan Muratlı Belediyespor’a nihayet birileri müdahale etmiş. İlk yarı adeta pozisyonsuz geçen Muratlı-Çorlu maçının ilk yarısı golsüz sona erdi.
 
 
Herkes, maçın aynı şekilde devam etmesini beklerken, sahneye çıkan Muratlıspor’dan Yiğit 48. Ve 49. Dakikalarda arka arkaya iki gol atarak takımını 2-0 öne geçirdi. Daha o gollerin etkisi geçmeden, iki dakika sonra,51.dakikada skoru 3-0’a taşıdı. Oyunda bu dakikadan sonra futbolcular arasında gerilim göze çarparken, bu gerilim neticesinde oyun sertleşti ve akabinde penaltı gerçekleşti ve 79.dakikada Sezgin penaltıyı gole çevirerek 4-0’ı yakaladı.
 
 
89.dakikada Esen devreye girerek maçın sonucunu belirleyen golü attı.5-0. İki hafta önce ikili mücadelede beyin travması geçiren Çorluspor kalecisi İsmail’in iyileştiği görülüp riske edilmediği bu maçta, yokluğu hissedildi. Şanssızlıkların, Çorlusporun yakasını bırakmadığı, İsmail olayının ardından Çorluspor hocasının bu hafta da babasını kaybetmesi, bu takımın üzerinde kara bulutların eksik olmadığı, bu durumun futbolcular üzerinde olumsuz etki yarattığı alenen görülmekteydi.
 
Trakya Demokrat gazetesi olarak, Çorluspor hocasının babasına Allahtan rahmet, kendisine ve ailesine sabır, metanet diliyoruz.
Kaynak : Murat Ürtekin