info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediyespordan Muhteşem Sezon Açılışı

Muratlı Belediyespor ile geçen yıl Kırklareli bölgesinden şampiyon olup süper amatör lige çıkan Ahmetbey Güvenspor arasında sezon açılış hazırlık maçı oynandı.

 

Muratlıbelediyespor: 3 - Ahmetbey Güvenspor: 1
 
Muratlı belediyespor ile geçen yıl Kırklareli bölgesinden şampiyon olup süper amatör lige çıkan Ahmetbey Güvenspor arasında sezon açılış hazırlık maçı oynandı.
 
 
Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Garnizon komutanı İsmail Köksal Belediye başkanı Nebi Tepe, CHP ilçe başkanı Ali Çoban ile yönetimi ile çok sayıda taraftar ile takımla adeta özdeşleşen MEVZUCULAR taraftar grubunun yer aldığı sezon açılışı, kurban kesimiyle başladı. Maç öncesi Gineli Mani’nin çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğü açılışta, Kaymakam ve belediye başkanının bir araya gelip fotoğraf çektirmesi taraftarlar tarafından büyük takdir aldı.
 
Federasyon temsilcisi Saim Gürel’in hakem olarak çıkıp başarılı bir yönetim gösterdiği maç hızlı başladı. Daha 2. dakikada Ahmetbey Güvenspor, 10 numaralı İbrahim Balcı’nın golüyle öne geçti.15. dakikada Selçuk Çavuşoğlu ile eşitliği sağlayan Muratlı Belediyespor,20. dakikada Gökhan Aydil ile durumu 2-0 yapan golü atarak takımını öne geçirdi.60. dakikada Özkan Bülbül skoru belirleyen golü attı. Maç esnasında ilkyardım ekibinin olmaması ve sakatlanan futbolculara kimsenin yardımda bulunmaması dışında dostluk havasında geçen maç, Mevzucular grubunun coşkun tezahüratıyla son buldu.
 
 
Sezon açılışını değerlendiren belediye başkanı Nebi Tepe, “Spor dostluk, barış ve kardeşliğin pekiştiği, fair-play çerçevesinde kalması gereken önemli bir olgudur. Sağlıklı ve başarılı bir sezon geçmesini diler, bu başarılarının tüm sezon devam etmesini temenni ederim. Umarım saygı çerçevesinde, küfürsüz, seviyeli ve ailelerin katılımıyla güzel bir sezon olur.” dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin