info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Caddesi Yeni Düzenleme Çalışmaları Başladı

Tekirdağ Belediyesi tarafından ihalesi Hakkı Ekşi Gyr. Ltd. Şti. şirketine yaptırılmakta olan alt ve üst yapı çalışmaları bayram tatili içinde Mevlana Pastanesi kavşağından kazı çalışmaları başladı.

Tekirdağ Belediyesi tarafından ihalesi Hakkı Ekşi Gyr. Ltd. Şti. şirketine yaptırılmakta olan alt ve üst yapı çalışmaları bayram tatili içinde Mevlana Pastanesi kavşağından kazı çalışmaları başladı. Muratlı Caddesi girişinde başlanan hafriyat ve yan yollar düzenleme çalışmalarından sonra şehir içerisinde boru döşeme için makinaların kazı yaparak menfez bağlantıları ve boru döşeme işlemi sebebiyle Muratlı Caddesi trafiğe kapatıldı.

Vatandaşların Muratlı Caddesi güzergahında işyeri olanların bu kazı ve boru döşeme işinin bir an evvel bitirilmesi için Belediye’nin müteahhide baskı yapmasını istediler. Ayrıca hastaneye gidilecek yollar Kolordu Caddesi ve Yunusbey Caddesi, Ördeklidere, Soğukkuyu ve Tavanlı Çeşmesi yollarının devamlı açık bulundurulması için Belediye ve Trafik Ekiplerinin tatil sonrası gerekli çalışmaların yapılması bekleniyor.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber