info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Emniyetinin Uyuşturucu Mücadelesi Sürüyor

Muratlı Emniyetinin Uyuşturucu Mücadelesi Sürüyor

Son dönemde Muratlı’da artış gösteren uyuşturucu kullanım ve satışıyla ilgili,Muratlı Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.Son olarak bir çiftin uyuşturucu kullandığının tspiti neticesinde,satan şahıs emniyet güçlerince yakalanmıştır. Yapıla açıklamada; 
 
“1.01.2015 günü saat: 03:00 sıralarında evli bir çiftin rahatsızlanarak ilçemiz Muratlı Devlet Hastanesinde tedavisi yapıldığı öğrenilmiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen şahıslar hakkında yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde, evli çiftin sentetik uyuşturucu hap kullandıklarının ve bu uyuşturucu hapları 1 şahıstan para karşılığında temin ettiklerinin anlaşılması üzerine, ekiplerin yapmış olduğu çalışmalarda, daha önceden uyuşturucu madde kullanmak suçundan kaydı olan bir şahsın sentetik uyuşturucu maddeyi hastaneye kaldırılan çifte sattığı anlaşılmıştır. Hastaneye kaldırılan çifte sentetik uyuşturucu maddeyi satan şahıs da yakalanmış ve bu maddeyi temin ettiği yer ve kişiler üzerine sürdürülen çalışmalarda 1 kişi daha adli işlem yapılmak üzere yakalanmıştır.
 
Sentetik maddeyi satan 2 şahıs C. Savcısının talimatı ile Uyuşturucu Madde Ticaretinden gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü tarafından tamamlanan tahkikatın akabinde 14.01.2015 günü C. Savcılığınca sorgulaması yapıldıktan sonra tutuklama talebiyle ilgili mahkemeye sevk edilmiş, mahkeme neticesinde bir şahıs tutuklanmış bir şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.
İlçemizin huzur ve güvenliğini korumak için güvenlik birimlerimiz çalışmalarına aralıksız devam edecektir.”Denilmiştir
Kaynak : Murat Ürtekin