info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Engelliler Derneğinden İbretlik İftar

Muratlı Engelliler Derneğinden İbretlik İftar

Muratlı engelliler derneği ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.Dernek yönetimi,günümüzde sosyete davetlerine dönüşen iftarlara inat,engellilere,ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine Muratlı Nehir düğün salonunda iftar verdi.
Yaklaşık 150-200 kişinin katıldığı iftar yemeğinden sonra,Dernek başkanı Mehmet Çiğdem,ücret almadan tüm araç gereciyle yemeği hazırlayan Osman Akpınar ve derneğe iftar için yerini tahsis eden Nehir düğün salonu sahibine plaket takdiminde bulundu.Günün anlamını ifade eden konuşmasında,Mehmet Çiğdem çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
 
 
Mehmet Çiğdem;Bizler toplum tarafından sınıflandırılan engelli vatandaşlar olabiliriz.Hayat şartlarımız diğer sağlam insanlara nispeten daha zor olabilir.Ama biz zoru başarmak için yola çıktık ve bunu başarmakta kararlıyız.Bizim engelimiz herhangi bir uzvumuz olabilir.Asıl zor olan,düşünceleri engelli olanlardır.SAĞLAM OLUP ENGELLİ ASANSÖRÜNÜ İŞGAL EDENLER BİZE GÖRE NE OLUR? BİZ. BUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ.
Biz burada bir mücadele ateşini başlattık.Hayatımızı zorlaştıran ve haklarımızı ihlal eden zihniyet engellilerle mücadelemiz sürecek.
Artık şunu herkes iyi bilmelidir ki,engelliler hayatın her alanında varlığını kabul ettirecektir.
 
 
Ayrıca biz bugün,Muratlımızda birçok aç insan varken,özel davetli lüks iftar yapanlarla değil,halkla bir araya geldik.BİZE BU MÜBAREK GÜNDE ULVİ VAZİFEYİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN,MADDİ-MANEVİ DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN VE BU ÖNEMLİ GÜNDE YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin