info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı İlçe Müftüsü Skandallarına Devam Ediyor

Muratlı’ ya yeni atanan ilçe müftüsü gaf üstüne gaf yapmaya devam ediyor.

Yeşilsırt köyünde dini inançlarına bağlı köy halkına dini inançlarını sorgulayan konuşma yaparak tepki çekmişti. Ardından, Muratlı Çarşı camisinde yaptığı konuşmada ezanı duyup camiye gelmeyenler için söyledikleri cami müdavimlerinden tepki almıştı. Kutlu doğum haftası için düzenlenen programda ön kısım protokol bölümünde kendisinin mülki amiri olan İl müftüsüne yer ayırmak yerine siyasi parti temsilcilerine yer ayırmış, il müftüsü Mahmut Gürlen’i kürsüye davet ederek söz hakkı vermemiş, geceye emeği geçenlere hediye takdiminde yine Mahmut Gürlen’i sahneye davet etmediği için il müftüsü salonu terk edip gitmek istemişti.
 
Yine program bitiminde Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ve İl Müftüsü Mahmut Gürlen bir masa etrafında otururken, ilçe müftüsü, mülki amirlerini hiçe sayarak kadınlarla sohbeti tercih etmişti. 
   
 
Son olarak, Muratlı İlçe Kaymakamı Mahmut  Hersanlıoğlu, Halk Eğitim Merkezinde, basın mensupları, mülki idare amirleri, muhtarlar ve dernek mensuplarına altı aylık faaliyet raporu toplantısı yaptı. Bu toplantıda herkes dikkatle kaymakamı dinlerken,ilçe müftüsü  uyudu. Salondakilerin şaşkın bakışları karşısında mesai saatinde uyuyan ilçe müftüsü salondakilerin tepkisini çekmeye devam ederken, yeni skandalları merakla bekleniyor.
       
Eski müftüye büyük saygı gösteren ve ayrılırken vatandaşın büyük kedere kapıldığı  hala hafızalardayken, yeni müftü hakkında şikayetler bitmiyor. Tekirdağ il müftüsü Mahmut Gürlen’in bu yaşananlar karşısında nasıl tavır alacağı merakla bekleniyor.
 
Kaynak : Murat Ürtekin