info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı-Tekirdağ Arasına Yapılan Tren Yolu Zarar Veriyor

Muratlı-Tekirdağ arasında yapılan tren yolunu yapan şirketin, Muratlı’nın Yeşilsırt mahallesine verdiği zarar bir türlü bitmiyor.

Tren yolu yapılırken, şirketin hafriyat kamyonlarının, Yeşilsırt’ı Tekirdağ'a bağlayan bir kilometrelik yolu kullanılmaz hale getirmesi neticesinde bu yol yapılmazken, şimdi de tren yolu güzergahında bulunan yola yapılan alt geçit tehlike yaratıyor.Bu güzergahta su kanalı olmadığı için, yol kıyısındaki yerleşim merkezlerinden gelen sular, yola akıyor.Bu sular neticesinde araçların geçişi zorlaşırken, yağmurlu havalarda adeta sel haline geliyor.
 
Bu konuda şikayetlerini dile getiren Muratlı-Tekirdağ yolcu taşıma kooperatifi şoförleri, “Tren yolu şirketi yolumuzu mahvetti. Maalesef o zamandan bu güne kadar yolu yapan yetkili bulunamadı.Şimdi de bu alt geçit bizim için büyük tehlike kaynağı oluşturuyor.Kış aylarında bu tehlike maksimuma çıkacak.Yolumuzu yapacak,kanalizasyon açacak yetkili kimse yok mu, yoksa bizi umursamıyorlar mı?” dediler.Bu yol ve çevresindeki su taşkını çözüm bekliyor.