info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Metem Sergisi Açıldı

Muratlı Meslek Lisesi ( Metev) Tekmnoloji ve El Sanatları Sergisi Düzenledi

Muratlı METEM Çıraklık okulunda,teknoloji ve tasarım sergisi düzenlendi.Muratlı metem çıraklık okulu öğrencileri,teknoloji,kimya,el sanatları,resim, ve teknoloji tasarım dalında el becerilerini başarıyla sergilediler.
 
 
Her yıl olduğu gibi,bu yıl da halkın büyük ilgi gösterdiği Muratlı mesleki teknik eğitim lisesi çıraklık okulu öğrencilerinin yapmış olduğu  sergiye, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Muratlı’nın tüm kamu ve siyasi yöneticileri katıldı.
 
 
Sergilenen ürünlere  büyük ilgi gösteren,bu sergiye emeği geçen tüm öğrencilerle tek tek ilgi gösteren Kaymakam Hersanlıoğlu büyük takdir aldı.Özellikle kimya ve teknolojik ürünlerle yakından ilgilenen Mahmut Hersanlıoğlu, “METEM çıraklık okulu ve METEM lisesi öğrencilerinin yapmış olduğu ürünler ve bu alandaki başarıları takdire şayandır. Bu da gösteriyor ki,gelecekte bu öğrenciler,okullarının adını başarıyla temsil edip, gurur vesilesi olacaklardır.Sanat ve teknoloji, ülke gelişiminde önemli bir basamak olup,gelecekte de uluslar arası başarıların temelini oluşturmaktadır. Metem lisesi de, ülkenin önemli üniversitelerine öğrenci kazandırmış bir kurum olarak,ilçenin önemli bir yapıtaşını oluşturmaktadır. Gelecekte de bu başarılarının devamını diler,sergilemiş oldukları başarılı ürünlerinden dolayı tebrik ederim” dedi.
 
 
Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nun ziyaretinden sonra sergiyi gezen vatandaşların, çeyizlik ve nakış bölümüneaşırı ilgi gösterdiği,bu ürünlerin çoğuna satın almak için talip olduğugözlendi.
Kaynak : Murat Ürtekin