info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Sahte Para Operasyonu: 2 Gözaltı

Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından filmlere taş çıkartan bir suçlu yakalama operasyonu yapıldı. Şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı bir aracın içerisinden 23 adet sahte banknot ele geçirildi.

 

Muratlı Asayiş Ekipleri tarafından durdurulan şüpheli aracın içerisindeki biri bayan 3 şahıs ve araçta yapılan aramalar neticesinde şahıslardan birinin üzerinde sahte olabileceği değerlendirilen 100 TL’lik banknot ele geçirildi. Yapılan detaylı arama sonrası, araç içerisinde bulunan bir kitabın içinin kesilerek zula oluşturulması suretiyle yine sahte olabilecekleri düşünülen 22 adet 100 TL’lik banknot bulundu. .Güneydoğuda görev yapmış ve şu an Muratlı’da görev yapan tecrübeli polislerden birinin, araç içindekilerden birinde bulunan kitaptan şüphelenerek kitabı alması ve karıştırarak, içinin oyulduğunu ve oyuk olan yere sahte yüzlük banknotlar konduğunu fark edince şüphelileri hemen kıskıvrak yakalaması, Muratlı halkı tarafından büyük takdirle karşılandı. 
 
Yakalanan sanıklar O. G, T. Ö. ve T. Ö. savcılık talimatıyla gözaltına alındılar.Çıkarıldıkları mahkemece,zanlılardan O. G. ve T. Ö. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken T. Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Muratlı Emniyeti Uyardı!
 
Muratlı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Ekipleri vatandaşlarımızı uyararak mağdur olmamaları için bu ve benzeri dolandırıcılıklarda dikkatli olmalarını istedi. Ekipler, herhangi bir şüpheli durumda ise vatandaşların hemen kolluk kuvvetlerini aramaları hususunda uyarıda bulundular.
Kaynak : Murat Üretkin