info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Sokaklar Buz İçinde

Muratlı Halkı Belediyeye Tepkili

 
Günlerdir meteorolojiden hava şartlarının kötüleşeceği ve kar beklendiği yönünde yayın yapılmasına rağmen,Muratlı belediyesinin bu uyarıları dikkate almayarak  erken tatil moduna girmesi,vatandaşı çileden çıkarttı.Bu da yetmedi,bir bayan buzlu yolda kayarak yaralandı.
 
Bu konuda tepkilerini dile getiren Muratlı halkı, “günlerdir meteorolojinin kar uyarısı yapmasına rağmen,belediyenin gerekli önlemi almaması,yağan kar neticesinde bırakın mahalle arasını,ilçe merkezindeki kaldırımların buz içinde kalarak yürümeyi imkansız hale getirmesi,belediyenin  bizleri hiç umursamadığının ispatıdır.Anlaşılan  belediye personeli bizlerin güvenliğini değil,erken tatile çıkmanın  yollarını planlamış.
 
 
Tekirdağ'ın diğer ilçelerinde yoğun çalışma sürerken,Muratlı’da bir belediye personeli görmek mümkün değil.Demek ki,yeni yıl hizmet yılı değil tatil yılı olarak algılanmış.Hiç bir şey bilmiyorsan,deniz  yanı başında,iki vidanjör tuzlu su çeker kaldırıma sıkarsın ama içinde hizmet aşkı olmadıktan sonra,biz ne bekliyoruz  ki? ” Dediler.
 
Kaynak : Murat Ürtekin