info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlının Dışa Açılan Kapısı Olacağız

Mega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Testici Böyle Diyor

 

Mega inşaat gayrimenkul yönetim kurulu, Muratlı’ya ofis açtıktan sonra, televizyon kanalıyla ilçeyi tanıtım çalışmalarına başladı. İlk bağlamda kısaca ilçenin yapısı ve halkı konusunda tanıtım yapan firma, şimdi de bir dizi çekimle, Muratlı’yı Türkiye ve balkanlarda tanıtmak için bir proje üzerinde çalışıyor. Bu konuda bir açıklama yapan yönetim kurulu başkanı Murtaza Testici,“Biz, Mega inşaat gayrimenkul olarak, İstanbul’da kentsel dönüşüm projeleri bizim tarafımızdan benimsenmedi. Bizim ayrıca reklam konusunda sıkıntımız yoktur. Çünkü yönetim kurulu ortaklarımızdan biri, televizyon sanatçısıdır. Hem biz sadece Muratlı değil, Tekirdağ, Lüleburgaz, Çorlu, Babaeski, Edirne, Çerkezköy, her yerde varız ama şu anda en önemli konum olarak projelerimiz Muratlı üzerinde devam etmektedir. Biz Muratlı’ya inşaat şirketi olarak yap-sat sistemiyle mevcut projelerimizle yapı devrimi yapmaya geldik. Amacımız, halka hizmet edip, halk ile el ele ilçeyi daha modern bir hale getirmekten ibaret olup, her türlü proje ve düşünceye açığız. Şu anda hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.
 
Ayrıca, sanatsal anlamda da Muratlı’ya faydalı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sanatsal anlamda konuyu açacak olursak; Bizim ortaklarımızdan bir tanesi, başkan yardımcımız, ünlü ses sanatçısı Gültekin İpekel’dir. Rumeli kökenli olup, aynı zamanda Rumeli televizyonunda, “Gültekin’le Rumeli taverna” adlı kendi programımızı yapıyoruz. Saat 21.00 ile 23.00 arası yaptığımız bu programla aynı zamanda sanatsal yönümüz de vardır. Bunu söylememizin sebebi, bir süre önce, yayınımızda, Muratlı ilçesinde yaptığımız çekimleri programa yansıttık ve yansıtmaya devam edeceğiz. Ayrıca Muratlı’da televizyon programı yapmak gibi bir projemiz de var. Muratlı’yı tanıtmak amacıyla, ilçenin köylerinde olsun, içinde olsun, esnaflarıyla olsun, Muratlı’nın içsel sektörü ve halkı hakkında tanıtım amaçlı bir televizyon projemiz vardır. Biz buraya Muratlı’nın dışa açılan kapısı olmaya geldik.
 
Mega inşaat başkan yardımcısı ve Rumeli televizyonu taverna sanatçısı Gültekin İpekel, “Öncelikle belirteyim ki, ben Muratlı’ya yabancı bir insan değilim. Rumeli kökenli, Lüleburgaz doğumluyum. Bu yüzden kendi insanımla bir arada bulunmak için mücadele ediyorum. Neticesinde kendi insanımıza hizmet etmek bizim için onur ve gurur vericidir. Bu şekilde birlik ve berberlik içinde bulunmamızı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. O yüzden Yönetim Kurulu başkanımız Murtaza Testici ve Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Mustafa Kule ile elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Bizim Trakya insanımızın her şeye layık olduğunun bilincindeyiz. Hem bildiğiniz gibi, Türkiye’mizin kurucusu ulu önder Atatürk bile Rumeliliydi. Bu yüzden Rumeli insanımız, Trakya insanımız, her şeyin en güzeline layıktır. Bunun bilinciyle “vira bismillah” diyerek Muratlı’da bir siftah dedik. Bu vesileyle sevgili yönetim kurulu başkanımızın dediği gibi, Çerkezköy, Lüleburgaz, Babaeski ve Trakya’nın birçok güzel yerinde atılımlarımız oldu. Allahın izniyle Trakya’da güzel hizmetler verip, birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşma ideolojisindeyiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Muratlı güzel bir yer. İnsanı olsun, esnafı olsun, bulunduğu yeri hak etmiyor. Bizim için adeta küçük İstanbul kıymetindedir. Artık Muratlı’yı Gültekin İpekel’in Rumeli Taverna programı sayesinde Türkiye ve balkanlar artık tanıyor ve tanımaya devam edecektir. Ben bunu kendimi ön plana çıkarmak için değil, Muratlı’nın bizim nazarımızdaki değerini ifade etmek için söylüyorum. İnanıyorum ki ilçe halkıyla birlikte Muratlı’ya layık olduğu değeri kazandıracağız.”dedi. Diğer yönetim kurulu başkan yardımcısı Mustafa Kule de yaptığı açıklamada, “Önemli olan para kazanmak değildir. Para kazanılır ama dostluk kazanmak çok meşakkatli ve sorumluluk isteyen bir meziyettir. Bizim amacımız da tüm Trakya’da bir dostluk köprüsü oluşturmaktır. Bu vesileyle, Rumeli televizyonu ve sanatçısı Gültekin vesilesiyle Muratlı ve Trakya ile dostluk ve dayanışma köprüsü kurmak, bizim insanlık vazifemiz ve sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin